2777
2789
عنوان

کدام شهید زودتر واسطه میشود

867 بازدید | 103 پست

کی زودتر حاجت میده چیزی میدونید بگید من یک حاجت دارم میخام هرچی زودتر بهش برسم لطفا دعا کنید برام،

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستی خوشگلم🌹🫶🏻اکانت مشترک منو خواهرمه

تو رو خدا منم لایک کنید

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤

شهید ابراهیم هادی.

شهید نویدصفری.

شهید محمدهادی ذوالفقاری

شهید اقامجتبی

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شهید سعید سامانلو...خیلییی خوبه

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

شهید ابراهیم هادی.شهید نویدصفری.شهید محمدهادی ذوالفقاریشهید اقامجتبی

میشه راجب دوتا شهید اخری بگی

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
شهید سعید سامانلو...خیلییی خوبه

چ حاجتی داشتین

چ حاجتی داشتین

ببین چندین بااار حاجتمو داده ...و مطمئنم بازم میده...

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

همشون فرقی نداره

من یه مدت مشکلات زیاد داشتم پنجشنبه ها میرفتم مزار شهدا خیلی میچسبید واقعا انقدر آروم میشدم.باهاشون حرف میزدم و قشنگ متوجه میشدم که حواسشون به من هست و گوش میدن.خیلی کمکم هم کردن

من هیچ ام  وتُ  در تمامِ هیچِ من همه ای …♥️
میشه راجب دوتا شهید اخری بگی

ب منم یکی معرفی کرد چله ی زیارت عاشورا ب نیت هدیه ب این شهیدان بزرگوار برداستم وحاجتموگرفتم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
شهید ابراهیم هادی.شهید نویدصفری.شهید محمدهادی ذوالفقاریشهید اقامجتبی

چجوریه چیکار‌باید بکنم

همشون فرقی ندارهمن یه مدت مشکلات زیاد داشتم پنجشنبه ها میرفتم مزار شهدا خیلی میچسبید واقعا انقدر آرو ...

ینی منم برم از این ب بعد دلم اروم میشع

ببین چندین بااار حاجتمو داده ...و مطمئنم بازم میده...

ممنونم ازت عزیزدلم

چجوریه چیکار‌باید بکنم

ب منم یکی معرفی کرد چله ی زیارت عاشورا ب نیت هدیه ب این شهیدان بزرگوار برداستم وحاجتموگرفتم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40