2777
2789
عنوان

چه حسی از پیاماش میگیرین🫠شات

461 بازدید | 15 پست

پارتنرمه

امروز قرار بود بره محل کارش براش توضیح دادم حالم خوب نیست و .... موند باهام حرف زد 

یهو گفت میخوام باهات حرف بزنم یکی دو ساعت دیگه میرم سرکار 

حس میکنم خدا دید چقدر پدرم اذیتم کرد و کتک خوردم و تیکه شنیدم که آوردش توی زندگیم 

فکر میکنم نسبت به سنش خیلی فهمیده تره اینجا داشت می‌گفت بیا با کمک من افسردگی رو کنار بذار ببینم نتیجه ای داره یا نه 

شما حس میکنید چطور ادمیه؟

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار♥️😴

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هیچ وقت بد خانوادتو بهش نگو اگه ی روزی باهاش ازدواج کردی حرفات رو برعلیه خودت استفاده میکنه و میزنه ...

بد خانوادمو نگفتم پیشش 

فقط متوجه شده چقدر افسرده و کسلم

اول اینکه بنظر ادم فهمیده ای میاد چند سالشه؟

دوم اینکه اصلا از پدرت یا خانواده بد نگو ،چون دقیقا علیه خودت استفاده میکنه، دختر تا وقتی عزیزه پیش جنس مخالف که خانوادش پشتش باش حتی اگرم نباش باید وانمود کنی ،چون اینجوری ارزش بیشتری برات قائلن،

سوم اینکه سعی کن با تراپی یا بقیه چیزا حالتو خوب کنی 

مردا اولش اینجورین ،یبار دوبار کم کم خسته میشن،

دلشون زده میشه،سعی کن جلوش شاد باشی

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........
اول اینکه بنظر ادم فهمیده ای میاد چند سالشه؟دوم اینکه اصلا از پدرت یا خانواده بد نگو ،چون دقیقا علیه ...

ممنونم عزیزم بابت راهنمایی🌼

۲۴

منم افسردگی دارم و تقریبا در شرف ازدواجم...میترسم از حالم...

ماییم و موج سودآ شب تا به روز تنها خواهی بیا ببخشا خواهی برو جفا کن:) درد و دریغا که در این بازی خونین                                          بازیچه ایام دل آدمیان است ب کسی تکیه نمیکرد از زیر آوار‌ماندن دوباره هراس داشت موقعی ک دیر شد،مفتش هم‌گرونه