2777
2789
عنوان

دو راهی بین همسر یا خانواده پدری

557 بازدید | 27 پست

من بابا، مامان و آبجیم به خون شوهرم تشنه هستن همیشه بدشو میگن، یه مدت طرفداری خونوادمو میکردم زندگیم شده بود جهنم وقتی به خودم اومدم دیدم حق با شوهرمه80درصد حالا طرف شوهرم هستم، 20درصد بیطرف بنظر شما چطوری ادامه بدم، اینو اضافه کنم الان زندگیم خیلی بهتر شده

خودتو از بحث و مشاجره دور کن

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگ حق رو شوهرت میگه  سعی کن بیشتر طرف شوهرت باشی تا خانوادت.. شوهرت میمونه برات ولی بازم نزار خیلی بهشون بی احترامی کنه

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا

دوست عزیزم به عنوان یه خواهر بهت توصیه میکنم به هییییییچ وجه تعصب همسرتو به هیچکی حتی بچه خودتم نده.

چون هرچی هم باشه با اونه که داری زندگی میکنی و با اون قراره پیر شی.

اگه میخوای فضای خونه ات پر از ارامش باشه طرف شوهرت باش همیشههههه

من خودم مثل شما بودم. چندین ساااااا عذاب کشیدم. بیخودی هم طرفداری خانوادمو میکردم.

ولی بعدش به خودم اومدم و الان اولویت اول همسرمه. حق رو به اون میدم. اخلاق همسر هم زمین تا اسمون عوض شده. خونمون ارامشش بیشتر شده. 

لطفا لطفا اینو قبول کن خونه شما ذیگه جدا شده. شما خودت خانواده خودتو تشکیل دادی. 

مگه باهم زندگی می کنید

گلم خانودده خودتم دلخور نکن رفت وآمد کن بحث نکن ولی اگه واقعا حق با شوهرت کناراون باش اوناهم بدونن که پشت همسرتی

وهمسرت بدونه خانواده مهم هستن چون خانواده تو ان حتی دگه اشتباهی داشته باشن

یه جا خونده بودم که به خاطر هیچکس با همسرت نجنگالانم که شما میگی حق با همسرت بودهاز طرفی خانواده رو ...

نمیجنگم به حرفشون گوش نمیدم، مامانم میگفت محل به فامیل شوهر نزار، لازم نیست هر وقت شوهرت خاست خودتو در اختیارش قرار بدی، تند تند حامله نشی، به شوهرت رو نده لازم نیست تو هر کار ازش اجازه بگیری اینم بگم اجازه من صرفا جهت احترامه معمولا90درصد با درخواستهای من موافقت میکنه کلا از شوهر برام غول ساخته بودن اما الان میبینم شوهرم فرشته هستش، نه دزد، نه معتاد، نه هیز، سرش بکار خودش گرمه

معلومه همیشه باید طرف بشوهرت باشی واینو هی براش یادآوری کن که بخاطرش از خانواده گذشتی یکاری کن باهم جنگ نداشته باشن به خانواده تم گوشزدکن پشت شوهرت حرف نزنن حتی به دروغم شده بگومثلن مامانم امروزتعریفتوکردیابع خانواده تم بگوشوهرم دوستتون دارع میگه بیان خونمون ۰راحت میتونی باکلام کدورتهاروازبین ببری 

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،