2777
2789

بچه ها امروز رفته بودم شهرستان برای اولین بار سه قلو هام و به هزار سختی بردم البته بگم مامانم و بابام هم بودن تو ماشین کمک من با 3تا بچه 

رسیدیم شهرستان کلا  تو شهرستانمون خاله شوهرم از جوانی معروف بوده به فضول بودن همه به این اسم میشناسنش منم تازه عروسم بع هر حال 

ما کلا4روز اونجا بودیم و از 4روز 2روزش خاله شوهرم هم سوارر کردیم با ماشین

دور بزنه حالا شاید بگید چرا؟

به نظر من خیلی سالمه وضع سلامتیش ولی خودش میگه نمیتونم راه بیام وای کمرم نمیتونم دایم خوابه تو خونه ولی موقع حرف زدن که میزنه زبونش از مار دراز تره

خیلییییییییییییییییی هم فضوله

روز اخر بابام موند شهرستان مامانم نشست عقب با یگ بچه بغلش و یک بچه هم زمین خواب بود(روی صندلی ماشین)یک بچه هم بغل من بود شوهرم هم رانندگی میکرد رفتیم دم خونشون خداحافظی پیدا شدیم ما برا خداحافظی ماشین ما هم پر بود صندوقش چون هم مامانم باهامون بود هم خودم و شوهرم و به هر حال 3تا بچه کوچیک خیلی وسیله داشتم شروع کرد گفت نمیدونم این و ببر برا فلانی تو قم سر راتون اونو از اینور تونستی ببر ساوه رسیدی تهران ببر اینا رو من گفتم خاله ماشین جا نداره گفت دخالت نکن تو فضول گفتم من احترامتون رو نگه میدارم هیچی نمیگم

گفت تو احترام سرت نمیشه  و شروع کرد یک سری چیز ها از خودش بافت بهم

منم عضبانی شدم گفتم خاله واقعا حقتون که همه شهرستان میگن فضول محله دعوامون شد 

شوهرم هم عصبانی شد بالا گرفت گفت تو غغلط کردی  به زدن من فحش میدی بعد هم گفت برو گورتو گم کن خالشو هل داد تو خونه درو بست روش

خیلی زنیکه پروعه اصلا به تو چههه ربطیی دارههه

رفته به دو تا خاله ی دیگه شوهرم  و مادرشوهرم هم گفته ابروم رو برده

چیکار کنم با این فضول گاو اشغال؟

خدا جونم مرسی که با اینکه هنوز کوچولو هستم بهم سه قلو دادی اونم 3تا دختر خوشگل نمک قول میدم از فرشته هات خوب مراقبت کنم   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاری ب اون ندارم ولی حرف زدن تو خیلی زشته

کجاش عزیزم من گفتم حقته میگن فضول چون کلی چیز از خودش گفت

خدا جونم مرسی که با اینکه هنوز کوچولو هستم بهم سه قلو دادی اونم 3تا دختر خوشگل نمک قول میدم از فرشته هات خوب مراقبت کنم   

بار اول میرفتید اونجا چه آبرو ریزی کردید .راستش اگه من بودم روم نمیشد تو برخورد اول اینجوری بگم به خاله ی همسرم 

بهتر بود شوهرت میگفت ماشین جا نداره و ‌..‌

حرکتتون بد بود شما کلا ۴روز رفتید اونجا تحمل میکردید تموم میشد میرفت .

عصبانی نشی ولی شما چطور با سه تا بچه خودتونو تازه عروس می دونید؟

عزیزم من یکسال از ازدواج نگذشته بود که حامله شدم

چطوری هم سه تا بچه داری هم نوشتی تازه عروسی ؟من متوجه نشدم چی شد

عزیزم من یک سال نگذشته از بارداریم 3قلو حامله شدم

کاش جوابشو نمیدادی

اون موقع عصبانی شدم ولی انقدر یکسری حرف هاش بد بود روم نشد بگم