2777
2789
عنوان

بادمجونی یا هویج😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 25 پست
همین دیشب داشتم با خواهرم شریت مبکردیماون فلفل بود من گلابی

میشه فکنم پروفایل و اسم گذاشت

همه آرام گرفتندو شب از نیمه گذشت❤️‍🩹                            آنچه درخواب نرفت چشم من و یادتو بود😔💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همین دیشب داشتم با خواهرم شریت مبکردیماون فلفل بود من گلابی

مگه قبلا ناامن بود؟

همه آرام گرفتندو شب از نیمه گذشت❤️‍🩹                            آنچه درخواب نرفت چشم من و یادتو بود😔💔

زاپیا ام بود🤧😂

هیچ وقت حتی نتونستم با اسمش کنار بیام چ برسه ب خودش😂

مگه قبلا ناامن بودم؟؟

نه نا امن نبود الان باید حتما بارکد وارد کنی ولی قبلنا فک کن حواست نبود یهو میزد رو یکی از آیکونایی که شیریتشون روشن بود بعد واسه طرف ارسال میشد ولی الان فقط با بارکد ارسال میشه

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

نه نا امن نبود الان باید حتما بارکد وارد کنی ولی قبلنا فک کن حواست نبود یهو میزد رو یکی از آیکونایی ...

مرسی گل