2777
2789

یه زمانی آدمی بودم که دور پر دوست بود. از دوستای نزدیک بگیر تا اون دور دورا. حالا با اون غریبه تر ها که اوکیم اما دوست های نزدیکی که انتخاب کرده بودم، واقعا دوست های بدی بودن. 

هی خودمو راضی میکردم درست میشن، هی میگفتم آدم خوبین، هی بهشون فرصت میدادم، هی میبخشیدمشون. اما از موقعی که همشون رو دونه به دونه از زندگیم پاک کردم، الان آرامش واقعی رو دارم احساس میکنم.

احساسات و زمانی که برای اونا میزاشتم رو برای خودم میزارم. دیگه کسی نیست فکرمو درگیر کنه یا ناراحتم کنه یا پرو و طلبکار هم باشه. 

فکر نمی‌کردم واقعا رها کردن آدمای تاکسیک اینقدر لذت بخش باشه. حالا رابطه دوستیم رو با اونایی که صمیمیت خیلی کمی دارم حفظ کردم و اجازه نمیدم از خط قرمزم عبور کنند که مثل قبل اذیت بشم.

این پست یه نشونه هست برات. که اگه تو یه رابطه ای اذیت میشی، ولش کن باباااااا!

این کاربری دست چندین نفر است.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آخ گفتی دقیقا مثل جونم خواهر شوهرم دوست داشتم از دورانی که با شوهرم دوست بودم باهم در ارتباط بودیم بیرون کافه لباس ست بعد ازدواج با شوهر اون چهارتایی بیرون یواش یواش ذاتشو نشون داد حسادت میکرد و از سر حسادت دعوا درست میکرد مامانش علیه من پر میکرد بعد تو فامیل همه میگفتن با خواهر شوهرش نمیتونه بسازه در صورتی که کلا تقصیر اون بود بحثا ی لباس می‌گرفتم از شدت حسادت ی بحث درس میکرد پیشش نمینشستم تو‌مهمونیا جنگ و دعوا میشد من هربار میبخشیدمش ب خاطر همسرم تا اینک  فهمیدم پشت سرم بد گفته و کلا قیدشو زدم خیلی سعی کردن بقیع اشتیمون بدن ولی نخواستم مادرشوهرم گف میخوای پاشو از خونه برادرش قطع کنی گفتم آره و الان یکسال و نیمه کلا قطع ارتباط کردیم و من روانم درست شده 

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار