2777
2789

من با پدر شوهرم اینا ی حیاط هستیم شوهرم زن بابا داره که از باباش بیست سال کوچیکتره ی دختر اورده الان هم سن دخترمنه باهم حامله بودیم الان چهارسالشه دخترش بقران اتقدر خدمت میکردم بهشون احترام میزاشتم تو حاملگی انقد دخترشونگه داشتم الان دختره ن برام خواب گذاشته ن خوراک همش بیست و چهاری خونه منه همش میاد میگه من اومدم تورو بپام ببینم چکار میکنی داداشم وسایل میخره چرا قایم میکنی بده من ببرم خونمون مامانم اینا میان خونم میگه مثل چیز نگا میکنن ب من پدرشوهرم همش میشینه میگه ارایش رو ازتو یادمیگیره زن من ارایش نمیکنه دخترش میاد خونم یهو میزنه زیر گریه درو میکوبه میره مادرشم دهن کجی میکنع ب شوهرم گفتم اعصابم نمیکشه ب بابات بگو بچش نیاد اونم گفته بود باباش هی غر میزد صداش رو اعصابم بود منم قشنگ باباشو صدا زدم گفتم همه جا میشینی میگی از من یاد گرقتع ارایشو لطفا نزار بیاد بزاربمونه تربیت زنتو برداره گفتم اون حرفا چیه بچه ات ب من میزنه بعد برگشته میگه زن عموهات میاد اینجا باید ب زن منم بگی بیاد اونجا گفتم شرمنده دیگه من نمیتونم راحت بمونم از دستتون مگه زن تو فامیلاش اومدنی منو صدا میزنه انقدر رو اعصابمن اخرش گفت اهان تو با بچه بچگی میکنی گفتم هرجوردوس داری فک کن دیگه نمیزارن بچش بیاد الان هم خودش هم زنش اصلا ن بامن حرف میزنن ن چیزی همه جا هم پشت سرم غیبت میکنن ب خواهر شوهرم هم زنگ زدن زنه گفته تو خوب خواهر شوهر بازی میتونی دربیاری با سیلی بزنی تو گوشش ینی تو گوش من 

شرمنده استاتر کسی به تاپیک من نمیاد مجبورم اینجا بپرسم 

بچه ها هرروز با شماره های مختلف بهم زنگ زده میشه یا تبلیغ هستن یا قطع میکنن چه کار کنم 

یا کد تهران هستن یا ایرانسل

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این که باهات قهر کردن خوب شده . راحت شدی . به حرفاشکن اهمیت نده . فقط خدا کنه شوهرت و خواهرش و اینا عاقل باشن پشتت در بیان دیگه مشکلی نداری . اگر میتونی مستقل بشی هم که چه بهتر

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
این که باهات قهر کردن خوب شده . راحت شدی . به حرفاشکن اهمیت نده . فقط خدا کنه شوهرت و خواهرش و اینا ...

شوهرم پشتمه .درسته با باباش حرف میزنه ولی تا من میخوام ی چیز بگم میگه راحت شدی ول کن

شوهرم پشتمه .درسته با باباش حرف میزنه ولی تا من میخوام ی چیز بگم میگه راحت شدی ول کن

اره به نظر منم راحت شدی . نفس بکش بیخیالشون باش

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚