2777
2789
عنوان

بزرگترین شکست من

411 بازدید | 25 پست

درسم تموم کردم ،تصمیم گرفتم کار کنم 

امروز رفتم مصاحبه بدجور استرس گرفتم

چند تا سوتی دادم زیاد بد نبود البته 

گفت زنگ میزنم یه جوری ک انگار بخواد بگه شما بدرد نمیخوری

نمیدونم چیکار کنم سابقه کاری ندارم خیلی حالم بده💔

چندتا مصاحبه رفتی تا حالا؟ 

چقد تجربشو داشتی عزیزم؟ 

به خودت حق بده که در موزد چیزی که زیاد تجربه‌ش نکردی، باید ازمون و خطا داشته باشی! 

اینکه به فرض هم طرف بهت زنگ نزنه دلیل بر این نیست تو ناکافی هستی! کلی معیار های دیگه هست مثل کارفرمای پرتوقع که ماشالله کم هم نیستن

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مرسی حرفات آرومم کرد

هیچوقت خودت رو بابت چیزی که خیلی تجربه نکردی سرزنش نکن. 

شرایط کاری تو ایران کلا بر پایه پول و پارتی میگرده اگه نه، بر پایه اینکه کی بیشتر کار میکنه با حقوق کمتر! 

گناه تو نیست 

همینکه تصمیم گرفتی کار کنی و وارد اجتماع بشی و دستت تو جیب خودت باشه، یعنی یه قدم رو به جلو! 

پس نگو شکست 

اخه چه شکستی؟

تازه شروع کردی

عزیز دلم بگو سابقه دارم.راجب یه کار تحقیق کن و بگو قبلا فلان کار رو انجام دادم ولی نخواستم بیمه ام رد شه بخاطر حق بیمه.

استرس هم نداشته باش اصلا ریلکس صحبت کن.بعد که استخدام شدی زرنگ باش و کارو زیر زیرکی از بقیه یاد بگیر اونجایی ام که نتونستی بگو محیط قبلی که کار میکردم فلان کارو میکردیم به جاش و سیستم کاری متفاوته😅😅

من خودم این کارو کردم ۴تا شرکتو عوض کردم ۶ماه هم سابقه نداشتم ولی گفتم ۳سال دارم.الان قسمت کنترل تولید و برنامه ریزی ام✌🏼😉متاسفانه با گفتن واقعیت ب جایی نمیرسی.این بده ولی حقیقته.اگه راجب محیط کار سوال داری بپرس کمکت میکنم تا جایی ک بتونم گلم.نگرانم نباش😘🌹

من اگر کامروا گشتم و خوشدل چ عجب/مستحق بودم و این ها ب زکاتم دادند🩷🦋

منشی اموزشگاه زبان

خب بگو سابقه دارم عزیزم کار سختی نیست.چندتا آموزشگاه برو الکی چند دقیقه به ی بهونه بشین کا منشی رو نگاه کن.یاد میگیری😅

ادم اعتماد به نفسش میاد پایین که یعنی خوب نبوده و فلان

نه والا 

توقع ادم هارو که نمیتونی تماما براورده کنی! 

حتما کار مناسبت رو پیدا میکنی

منشی اموزشگاه زبان

اکثر اینایی که آموزشگاه زبان دارن خیلی متکبرن و فقط بلدن از بالا به پایین نگاه کنن، مخصوصا مرداشون😐 بیخیال چیزی از ارزش‌های تو کم نمیشه

Am my demon.. حسبـی الله، آره
یکی از کار هایی ک باید میکردم جذب زبان آموز بود

جذب مجازی؟یا حضوری 

خب راحته قشنگم اول تو گوگل روش های جدب مشتری و بازاریابی رو راجبش تحقیق کن بنویس تمرین کن با خودت چند بار حتما موفق میشی عزیزم.مطمعا باش یه کار خوب پیدا میکنی

وایه مصاحبه هم مشتاق و پر انرژی صحبت کن