یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
عزیز دلم بگو سابقه دارم.راجب یه کار تحقیق کن و بگو قبلا فلان کار رو انجام دادم ولی نخواستم بیمه ام رد شه بخاطر حق بیمه.
استرس هم نداشته باش اصلا ریلکس صحبت کن.بعد که استخدام شدی زرنگ باش و کارو زیر زیرکی از بقیه یاد بگیر اونجایی ام که نتونستی بگو محیط قبلی که کار میکردم فلان کارو میکردیم به جاش و سیستم کاری متفاوته😅😅
من خودم این کارو کردم ۴تا شرکتو عوض کردم ۶ماه هم سابقه نداشتم ولی گفتم ۳سال دارم.الان قسمت کنترل تولید و برنامه ریزی ام✌🏼😉متاسفانه با گفتن واقعیت ب جایی نمیرسی.این بده ولی حقیقته.اگه راجب محیط کار سوال داری بپرس کمکت میکنم تا جایی ک بتونم گلم.نگرانم نباش😘🌹
من اگر کامروا گشتم و خوشدل چ عجب/مستحق بودم و این ها ب زکاتم دادند🩷🦋
خب راحته قشنگم اول تو گوگل روش های جدب مشتری و بازاریابی رو راجبش تحقیق کن بنویس تمرین کن با خودت چند بار حتما موفق میشی عزیزم.مطمعا باش یه کار خوب پیدا میکنی
وایه مصاحبه هم مشتاق و پر انرژی صحبت کن
من اگر کامروا گشتم و خوشدل چ عجب/مستحق بودم و این ها ب زکاتم دادند🩷🦋