2777
2789
عنوان

الان زنگ بزنم چی بگم

367 بازدید | 32 پست

شاعت ۲۳:۲۹دقیقه شوهرم گف یکساعت دیگه میام. 

کلا این روزا اینجوری میکنه مثلا وسط حرفم قطع میکنه میگه ۵دقیقه دیگه میزنگم و نمیزنگه تا شب

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش گفتی این چه اخلاقیه 

جوابش چیه؟

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

خونه مامانشه؟

اگه با نظرم مخالفی چشماتو ببند رد شو،مجبور نیستی ابراز مخالفت کنی یا نظرتو تحمیل کنی#دیکتاتور_نباشیم😌به خاطر دوتا پاچه پاره کاربری قبلیم تعلیق شد😂✌🏻ولی به چپ ترین قسمت بدنم🤌🏻تو تاپیکا برامن چایی شیرین بازی در نیارین،استارتر خودش زبون داره🚫
اسی ببخشید اجازه هست یه بنده خدایی رو تگ کنم یه سوال بپرسم ازش؟؟

باشع

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
بهش گفتی این چه اخلاقیه جوابش چیه؟

گفتم بحث میکنه.چون میدونه من حوصله بحث و کش دادن ندارم 

وا ینی نگفته کجاس؟؟

ن صدای بچه و مرد و زن میومد