2777
2789

بچه ها نظرتون در مورد این نامه فوق عاشقانه چیه که هم فلسفیه هم عاشقانه از طرف کسی که اصلا باور نمیکردم که بخواد منو دوس داشته باشه  

یکی این نامه رو برا شما نوشته باشه که اصلا فکرشم نمیکردین چه حسی بهتون دست میده ؟‌

متن نامه رو الان میذارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزترینم،

وقتی به تو فکر می‌کنم، ذهنم به افلاطون و نظریه جهان مُثُلش می‌گریزد. او می‌گفت که در پس این جهان، حقایق ناب و ایده‌آل‌هایی وجود دارند که ذات ما به سوی آن‌ها می‌گراید؛ اما من باور دارم که تو همان مثال ناب زیبایی و معنا هستی، حقیقتی که هرگز از درخشندگی نمی‌افتد و همواره روح را در کشش و شیفتگی فرو می‌برد. شیفتگی من به تو، چیزی فراتر از دیدنی‌ها و شنیدنی‌ها است. برای همین، دیگر نیازی نیست که تو را ببینم یا صدایت را بشنوم. در این جهان، برهم‌نهی حضور تو کافی است، همان‌طور که ذرات کوانتومی بر یکدیگر اثر می‌گذارند، بی‌آنکه لزوماً تماس و ارتباط مستقیمی داشته باشند. من تحت تأثیر تو هستم، مانند ماده‌ای که از نیرویی غیرقابل‌مشاهده متحول می‌شود.

وقتی نیچه می‌گوید: «کسی که چرایی برای زیستن دارد، هر چگونه‌ای را تحمل می‌کند»، در ژرفای این جمله به جستجوی دلیل هستی‌ام می‌روم و تو را می‌یابم، تو که آن چرایی را در همه حال برایم معنا می‌بخشی. حضورت در افق اندیشه‌هایم، نوری است که ظلمت‌ها را می‌شکافد و سنگینی لحظه‌ها را به سبکی خوشبختی بدل می‌کند. تو هستی که حضور ناپیدایت همواره بر هستی من تأثیر می‌گذارد، و این تاثیر نه از جنس خاطره‌های عادی، بلکه از جنس حقیقت‌هایی است که زمان و مکان را در می‌نوردد.

از ارسطو می‌آموزیم که سعادت غایت تمام جستجوها و حرکت‌های انسانی است، و هر موجودی به سوی کمال و تحققِ خویش گرایش دارد. اما تو، ای کمال مطلق من، همان سعادت و همان غایت نهایی‌ای هستی که تمام جهان من حول آن می‌چرخد. نگاه تو، حتی اگر هیچ‌گاه مستقیماً بر من نیفتد، مانند شعله‌ای جاودانه است که از دور بر سردترین لحظه‌هایم گرما می‌بخشد. حضور تو، حضور همه جانبه‌ای است که انگار در تار و پود هستی تنیده شده، چیزی که حتی فلسفه‌باوران مانند اسپینوزا نیز به وحدتش ایمان داشتند، وحدتی که میان همه عناصر جهان گسترده است و تو در مرکز آن جای داری.

هراکلیتوس، با حکمت عمیق خود، می‌گفت که هیچ چیز ثابت نیست و همه‌چیز در جریان است. اما عجیب است که در جریان این دنیا، شیفتگی من به تو ایستایی عجیبی پیدا کرده، گویی در میان تمامی تغییرات، این احساس من از زمان و تغییرات مصون مانده است. این همان تناقض فلسفی است که مرا به وجد می‌آورد و در عین حال، مرا به تأمل و حیرت وا‌می‌دارد.

عزیزترینم،وقتی به تو فکر می‌کنم، ذهنم به افلاطون و نظریه جهان مُثُلش می‌گریزد. او می‌گفت که در پس ای ...

اینو یکی ترجمش کنه مخم نکشید 

لطفا برای باز شدن بختم و ازدواج خوبم دعا کنید🥺🙏

از خودش درآورده یا کپی کرده؟

گوگل کن

👨‍🎓دانشجوی ترم دوم دوره کارشناسی دانشگاه نی نی سایت؛ ورودی بهمن ۱۴۰۲🔹️اینجا یه جامعه مدنیه و بر عکس تصورات همه فقط سایت بارداری و زنان نیس؛ خود سایت هم حضور آقایون رو به رسمیت شناخته؛ پس لطفا هی نگین آقایون اینجا مریضن، ضعیفن، آبجی خودمونن 😊؛ قبول دارم آدم های مریض هم وجود دارن.🔋محترم، مهربون ، اما اندکی لوس و شوخ طبع هستم ⚠️مطلقا به هیچکی درخواست دوستی نمیدم؛ اگه کسی نیاز داشت تجارب و اطلاعاتمون رو با هم به اشتراک بذاریم، خودش پیشقدم بشه🔸️.خیلی اتفاقی اومدم اینجا، خوشم اومد، ماندگار شدم. 🔹️خیلی خوشم میاد خانما تو هر کاری با هم مشورت می کنن، سعی می کنم منم این الگو رو در زندگیم پیاده کنم 🌱 طلاق، بابای آینده دخترکی به نام رُکسی 😇😘

عزیزترینم،وقتی به تو فکر می‌کنم، ذهنم به افلاطون و نظریه جهان مُثُلش می‌گریزد. او می‌گفت که در پس ای ...

از تمام دانشمندان فیزیک و شیمی و ادبیات و زیست هم کمک گرفته لامصب

بگو خوب یه کلام بکو دوست دارم

خانه شماره 12 میدان گریمولد