2777
2789

تصمیم گرفتم از همشون دوری کنم و خودم تنها باشم ولی واقعا با وجود این تصمیم حالم بده چون عروسی دوستم و فامیلمون بود ما از طرف داماد فامیلیم ولی با عروس دوستم شاید از نظرش من بی معرفت باشم ولی برای اینکه نمیتونم نگاه چپ چپ فامیل و تحمل کنم نمیرم

و عمیقا حالم گرفت بابت این تصمیم 

خیلی ناراحتم ب بابام گفتم دوست ندارم بیام عروسی و گفتم دلیلش این هست دوست دارم تنها خوش باشم و با دوستام بیرون برم تا با فامیل اینا باشم 

و اینکه دوستی من و عروس بعد ازدواجشون با همسرشون ب وجود اومد و دوستیمونم تا حدی محکم هست 

توی دنیای مستطیل ها من یک مربعم که کسی متوجه عرضم نشد...🤓

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برو به خودتم برس اونا حررص بخورن 

نری خوشحال میشن که خوب شد افسرده شده

اینستا تا الان نصب نکردم در عوض وقتی که برای زندگی مردم میخاستم بزارم رو گذاشتم برای مطالعه 😎 اگر در مورد روانشناسی و مشکلات خانوادگی نظری دادم طبق تجربه ای بود که دیدم جبهه نگیرن دوستان

به دوستت پیام بده بگو نمی تونم بیام جو برام سنگینه نمیخوام با اونا رو در رو بشم و ارزوی خوشبختی‌کن ب ...

اخه بگم اون ول نمیکنه همش میگ بیا 

برو به خودتم برس اونا حررص بخورن نری خوشحال میشن که خوب شد افسرده شده

اخه همه تو فامیل عیب و از من میبینن برم اونجا با نگاهاشون میخورنم 

به نظرم برو از هرکیم خوشت نمیاد سگ محلش کن وسط قر بده ببینن به هیچ‌جات نیس

عزیزن همه فامیلنن همه هم از من مشکل و میبینن یعنی اونا کاری کردن اینجوری باشه 

بنطرت جو زیادی رو من سنگین نیست برم؟

اخه همه تو فامیل عیب و از من میبینن برم اونجا با نگاهاشون میخورنم

غلط بکنن اهمیت نده اصلا بگو بخند برقص هرکی هم چیزی پرسید بگو مشکل اگه از طزف من بود اینقد راحت نبودم خداروشکر وجدانم راحته مهم  نیس بقیه چی فکر کنه

نرفتنت خوشحالشون میکنه میگن دیدی از خجالت نتوس بیاد

اینستا تا الان نصب نکردم در عوض وقتی که برای زندگی مردم میخاستم بزارم رو گذاشتم برای مطالعه 😎 اگر در مورد روانشناسی و مشکلات خانوادگی نظری دادم طبق تجربه ای بود که دیدم جبهه نگیرن دوستان

عزیزن همه فامیلنن همه هم از من مشکل و میبینن یعنی اونا کاری کردن اینجوری باشه بنطرت جو زیادی رو من س ...

مگه مشکل از شما بوده؟! اصلا مشکل از تو بوده مگه نظر بقیه مهمه بزار هرجور دوس دارن فک کنن

اگه مشکلی با عروس و داماد نداری برو خوش بگذرون

حسابی هم به خودت برس

غلط بکنن اهمیت نده اصلا بگو بخند برقص هرکی هم چیزی پرسید بگو مشکل اگه از طزف من بود اینقد راحت نبودم ...

خب پس میرم

خیلی خراب شدم انگار ۱۰ سال پیر شدم بخدا با اینک ب خودم میرسم یعنی قشنگ افسردگی توصورتم هست 

فردا میرم یه لباس خوشگل میخرم به عروسی چون میخواستم اورال لی بپوشم اینجا گفتن نپوش مجلسی نیس

بنظرت عروسکی بخرم یا بلند؟میخوام خوشگل و جوون و دخترونه بنظر برسم با حال خوب