sadaf723 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/05 تعداد پست: 4425 عنوان بخاطرتجربه خیانتتوگذشته بدبین بودم الانم یسری تاپیک میبینم بدتر حالم بدمیسه 148 بازدید | 5 پست چرایسری ادما اینقدر پستن اخه تاکی کثافتکاری خدالعنتشون کنه هوففف بزرترین ترس زندگیم شده خیانت بس توروقران نمیتونید ازدواج نکنید چقدر کثیفن یسریا بشدت بدبین شدم چندوقتم هست ب شوهرم گیرمیدم اونم بهم گفت فکرکردی خیانت کنم میفهمی!! اینقدرگیرنده منم بهش گفتم اولین کاری ک کنم اقدام ب طلاق خودم عوضی نیستم دوستدارم طرفمم مث خودم باشه ایا این انتـــــــــظار زیــــــادی؟!؟!؟!؟؟ خوبه مث مردم نگفتم خونه وماشین وپول و... میخوام 🕊میشود هرآنچه ک باید بشود🕊✨🤲🏻 1403/08/13 | 22:56 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دیونهزنجیری عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 8940 زندگی با ادم شکاک هم مثل ادم خائن سخته وقتی دنیا علیه شماست؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.
sadaf723 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/05 تعداد پست: 4425 زندگی با ادم شکاک هم مثل ادم خائن سخته شکاک ب کسی میگن ک بیخودگیربده ن منی ک خیلی چیزادیدم 🕊میشود هرآنچه ک باید بشود🕊✨🤲🏻
sadaf723 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/05 تعداد پست: 4425 هربارسعی کردم فراموش کنم حرفای شوهرمو ورفتاراسو ولی باز تا رفتاری میبینم مشکوک باز میرم ب قبل میگم نکنه بازداره کاری میکنه 🕊میشود هرآنچه ک باید بشود🕊✨🤲🏻
دیونهزنجیری عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 8940 شکاک ب کسی میگن ک بیخودگیربده ن منی ک خیلی چیزادیدم اگه خیلی سختت بوده باید جدا میشدی نه هی بگی که اخر بگه خوب کردم وقتی دنیا علیه شماست؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.
sadaf723 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/05 تعداد پست: 4425 اگه خیلی سختت بوده باید جدا میشدی نه هی بگی که اخر بگه خوب کردم گاهی شرایط جداشدن نیس شایدتهدیدش کنم ولی نمیتونم جدابشم بعدم فکرنمیکنم من مقصرباشم اون بایدتعییرکنه ن من چون صدتا مث منم عوض کنه بارهمون 🕊میشود هرآنچه ک باید بشود🕊✨🤲🏻