2777
2789

همش  منو  با  عروس خواهرش  مقایسه  میکنه 

به خاطر  مشکلاتم  سرکوفت  میزنه  و  دایم  فتنه  میندازه  توی زندگیم 😭😭😭

قلبم  داره  از  شدت  فشار  میترکه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انتخاب مادرشوهرت نبودی؟ چ مشکلاتی داریشوهرت اینا بالاتر از خانواده ات هستن؟

به  کمی  بالا ترن  

من  بابام  فوت  کرده  مامانم  هم  پیر  و  مریضه  خودم  شاغل 

اتفاقا  خودش  انتخاب کرد

سنتی بود

همشون همین طورند ، من ۱۵ ساله ازدواج کردم یادمه عروسی میرفتیم تازه عروس ها رو نشون میداد میگفت من این رو میخاستم برا پسرم ترگل و ور گل ، اینم بگم من تپل مپل و درشت بودم و انتخاب همسرم 

یا خیلی بیزبون و تو سری خور ، تیکه مینداخت عروس فلانی خودش رو تو دل همه جا میکنه 

من پوست انداختم ماشاله هم دریده شدم هم خیلی خوشگلتر و خوش هیکل تر ، اونی که مادر شوهرم میخاست برا شوهرم ، پیر و فرسوده ، اصلا زمین تا آسمان با اونا فرق دارم 

خدایا شکرت واسه هدیه آسمونی که بهم دادی (دخملم درسا)قدیمی تر از ۹۷ 
به کمی بالا ترن من بابام فوت کرده مامانم هم پیر و مریضه خودم شاغل اتفاقا خودش انتخاب ...

ببین تا اومد تلوزییون را روشن کن.بگو مو این برنامه را دوست دارم..چایی ومیوه ببر براش..خودت بشین پا تلوزییون..یا بافتنی بباف وبگو حوصله ندارم..یا حرف تو حرف بیار.‌یا سبزی وحبوبات بده دستش،پاک کنه..یا بگو غیبت نکن..یا بشین پا تلوززیون وهی با تسبیح صلوات بفرست

کنیز فاطمه ام....

عزیزم    اگه دنیا باهات بد شدن    غصه نخور   اگه دوست ندارن   غصه نخور     اگه تورو  با دیگران مقایصه میکنند غصه نخور   مگه اونا الگو شماهستند ؟؟ 

نمیدونم ارتباط شما با خدا تو چه مرحله ای هست  ؟؟

ولی بدون   ادما   به خدا هم بد میگن   وقبولش ندارن   

چه برسه بما    ادما رو رها کن    ارتباط خودتو محدود کن  

وطوری واکنش  نشون نده بفهمند ناراحت شدی 

معنویات خودتو ببر بالا    تا به ارامش برسی

همشون همین طورند ، من ۱۵ ساله ازدواج کردم یادمه عروسی میرفتیم تازه عروس ها رو نشون میداد میگفت من ای ...

خوب  این حتما زمان  زیادی  بودده  الان  من  دارم  میترکم  عزیزم 

درضمن من  یه  بیماری  خاص هم دارم