2777
2789
عنوان

چرا مدرسه به بلندی ناخن گیر میده❓

88 بازدید | 11 پست

مگه تو روایات گفته نشده که زن باید ناخنش بلند باشه؟ خیلی زیاد نه ها ولی باید بلند باشه

پس چرا مدرسه ما اگه ناخنت زیر گوشتتم باشه گیر میدن؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینا بلد نیستن وگرنه دراصل باید به ناخنای کوتاه گیر بدن🤦‍♀️😂

یک دختر کمالگرا و جاه طلب ، عاشق رهبری و مدیریت، طرفدار دوآتیشه سوپ ، روحیه خشن ، عاشق بوکس و بدنسازی ، من مغرور و خودخواه نیستم 

من آیه و روایتی در مورد ناخن بلند نشنیدم والا ولی کلی بخوام بگم مدرسه که قانونش اینه و نظافته به نوعی چه دختر و چه پسر. تو خونه ام شما یه خانم رو در نظر بگیری که آشپزی و بچه داری میکنه بنظرم ناخن کوتاه واسش خیلی راحت تر و کم دردسر تره 

۱. بهداشت و سلامت:

- **خطر عفونت**: ناخن‌های بلند می‌توانند مکان‌هایی برای جمع شدن باکتری‌ها و میکروب‌ها باشند، که ممکن است باعث عفونت‌های پوستی شوند.

- **تجمع خاک و آلودگی**: زیر ناخن‌های بلند می‌تواند خاک و آلودگی جمع شود که منجر به مشکلات بهداشتی می‌شود.

۲. ایمنی و جلوگیری از آسیب:

- **خطر آسیب به خود و دیگران**: ناخن‌های بلند ممکن است باعث خراشیدگی و آسیب به خود دانش‌آموز یا دیگران شوند.

- **حوادث ورزشی و فعالیت‌های بدنی**: در فعالیت‌های ورزشی و بدنی، ناخن‌های بلند می‌توانند باعث بروز حوادث و آسیب‌ها شوند.

۳. انضباط و رعایت قوانین:

- **یادگیری اصول بهداشتی و نظم**: مدارس با اعمال این قوانین به دانش‌آموزان اصول بهداشتی و نظم را آموزش می‌دهند.

۴.تمرکز بر تحصیل:

- **جلوگیری از حواس‌پرتی**: ناخن‌های بلند ممکن است باعث حواس‌پرتی دانش‌آموزان شوند و آنها را از تمرکز بر تحصیل و فعالیت‌های کلاسی بازدارند.

🫠🌊