2777
2789

چه ویژگی هایی دارن بچه هاتون که فکر میکنید عدم تمرکز دارن؟ دختر من مشاور ازش یه تست گرفت گفت یه کم عدم تمرکز داره .میخوام بدونم این تست چقدر درسته نمیدونم آیا واقعا عدم تمرکز داره یا نه،خیلی باهوشه هرچیزیو یه بار براش توضیح میدم زود یاد میگیره جزو نفرات اول کلاسشونه

همسرم نن شدیدش رو داره 

خیلی هم باهوشه و تست ای کیوش خیلی بالا میشه اما اختلال عدم توجه داره 

همسر من خیلی شدیده اما مثلا اینطوریه که مثلا بهش میگم زیر گاز رو خاموش کن، میره ی چیز دیگه رو خاموش میکنه چون از حرف من فقط خاموش کن رو شنیده و بقیه جمله رو حواسش به جای دیگه پرت شده 

مثلا وقتی توو ی کاری تمرکز میکنه دیگه کنارش بمب بترکه متوجه نمیشه 

مثلا پامیشه بره توو آشپزخونه آب بخوره وسط راه میره دنبال ی کار دیگه 

این حالت خیلی شدیدش هست ااااا 

اتفاقا اکثر آدمای با هوش این اختلال رو دارن 

در حد شدید با دارو رفع میشه در حد خفیف با ی سری تمرین

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

همسرم نن شدیدش رو داره خیلی هم باهوشه و تست ای کیوش خیلی بالا میشه اما اختلال عدم توجه داره همسر من ...

اااا.. منم دقیقا همینم.. بعد پیش خودم میگم علائم پیریه.. فراموشکار شدم.. خودمو اینجوری جمع وجور میکنم مثلا

همسرم نن شدیدش رو داره خیلی هم باهوشه و تست ای کیوش خیلی بالا میشه اما اختلال عدم توجه داره همسر من ...

پسر منم خیلی باهوشه ولی مثلا میفرستم چیزی بیاره یه چیز دیگه میاره من فکر میکردم حواس پرته و اینکه از تکلیف نوشتن بدش میاد میگه که من بلدم چرا بنویسم 

کلاس دومه

آی کیوش چنده؟ تست معتبر داده؟

نمیدونم چند بود اما بالاتر از حد متوسط بود، من اوایل ازدواجم خیای با این اختلال‌ مشکل داشتم اما الان میدونم مثلا ی حرف رو باید چندبار بگم تا حواسش جمع بشه، ببین اختلال بدی نیست ولی خب قابل درمان هم هست، خیلی سخت نگیر

آره تستسش معتبر بود، مشاور ازش گرفت 

اااا.. منم دقیقا همینم.. بعد پیش خودم میگم علائم پیریه.. فراموشکار شدم.. خودمو اینجوری جمع وجور میکن ...

اختلال عجیبیه، تازه اینایی که من گفتم خیلی شدید بود، اکثر آدمای تک بعدی این اختلال رو دارن 

به خودت سخت نگیر تقصیر تو نیست، اختلال ه و باید اطرافیانت متوجه باشن چطوری باهات رفتار کنن که هیچ کدوم اذیت نشید 

اختلال عجیبیه، تازه اینایی که من گفتم خیلی شدید بود، اکثر آدمای تک بعدی این اختلال رو دارن به خودت س ...

اطرافیان میشه شوهر که اونم میگه گیجی.. از اولش گیج بودی.. در این حد منو ساپورت روحی روانی میکنه

نمیدونم چند بود اما بالاتر از حد متوسط بود، من اوایل ازدواجم خیای با این اختلال‌ مشکل داشتم اما الان ...

برای تشخیص ADHD تست IQ می گیرند؟ یا منظورت تست تمرکز بود. منم می خوام برم. یه دکتر روانپزشکی توی یوتیوب دیدم خودش و بچه هاش ADHD دارند. میگه اگه تروماشون خوب نشه دارو فایده نداره

پسر منم خیلی باهوشه ولی مثلا میفرستم چیزی بیاره یه چیز دیگه میاره من فکر میکردم حواس پرته و اینکه از ...

اذیتش نکن، این اختلال خیلی به درک شدن نیاز داره، منم خیلی وقتا از همسرم عصبی میشم اما واقعا دست خودش نیست

اووووه که ما چقدر اون اوایل سر این چیزا دعوا میکردیم و اگر به هوش همسرم مطمئن نبودم همون اوایل بابت این رفتاراش میگفتم خنگه و طلاق میگرفتم 

مردا چون در کل مغزشون هم تک بعدی تر هست، بیشتر توشون مشخصه 

به پسرت تمرین بده تا کم کم بهتر بشه