ببینید اگر پدر مادرتون زندگی خوبی نداشتن و باباتون مسئولیت پذیر نبود و مهر و عطوفت زیادی نداشت و خیلی چیزهای دیگه و به غیر از این یک بیماری روان داشت که خیلی اذیت شدین براش ی مدت و کارهای خطرناکی ازش شنیدین و بعد بستری کنن پدرتون رو و بگن بیماری روانی خطرناکی احتمالا داره و تحت نظر باشه تا خوب بشه بعد بیاد بیرون حاضر بودین مادر پدرتون جدا بشن یا دوباره زندگی کنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و این هم بگم اگر جدا هم بشن بچه ها برن و از پدر پرستاری کنن
صادقانه بگید ❌❌❌❌❌❌❌❌
برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات میفرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات میفرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگه جون مامانم در خطر باشه اره راضیمنگران خودمو خواهر برادرامم هستم🥲💔
خب ببین بیمار روانی تحت نظر هست ولی بنظرم تضمینی نیست که دیگه بهم نریزع
اره بیماری روحی روانی خیلی سختتره همیشه همیشه یه نشونه ازش هست هیچوقت رفع کامل نمیشهیه افسردگی ساده ...
😔😔😔😔😔
واقعا موقعیت سختیه. خدا کمکتون کنه. اما نگفتی مادر چرا باید جدت بشه؟ اگه جدا بشه ولی هنوز اونجاست دل ...
جدا بشه چون دلیلی نیست برای زندگی کردن
چون به غیر از بیماری روان خصوصیاتی ندارع که بخواد بمونه
من دلیلی نمیبینم برای ادامه این زندگی
و اگر بخواد جدا بشه تو خونه قرار نیست بمونه که
عزیزم من فکر کردم مادرتون میخواد شمارو هم بزاره بره. خداروشکر که مادرتون هست .انشالله پدرتون هم شفا ...
ممنونم التماس دعا 😔