2777
2789

بچه ها منو مادرشوهرم باهم قهریم بخاطر پسر شوهرم تو تاپیک های قبلم هست بخونید با مادرشوهرم باهم دعوا کردیم شوهرمم پشتمو گرفت کلی فحش و دعوا هم ما دادیم هم مادرشوهرم الان شوهرمو مامانش باهم حرف میزنن اما مادرشوهرم با من حرف نمیزنه دوبار باهاش حرف زدم جوابمو نداد بنظرتون چی به شوهرم بگم،بگم تو چرا باهاشون حرف میزنی وختی منو ادم حساب نمیکنن یا نگم

نه چیزی نگو ...بالاخره اونا مادر و پسرن هر اتفاقی بینشون بیفته نمیتونن قید همو بزنن

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه چیزی نگو ...بالاخره اونا مادر و پسرن هر اتفاقی بینشون بیفته نمیتونن قید همو بزنن

اخه شوهرم اول بخاطر ما دعوا کرد الان حرف میزنه فقط من این وسط شدم ادم بده

اخه شوهرم اول بخاطر ما دعوا کرد الان حرف میزنه فقط من این وسط شدم ادم بده

منظورت رو متوجه شدم عزیزم ... خوب مگه تو صحبتاشون غیبت شما رو میکنن که ناراحتی؟ اگه صحبتاشون معمولیه ، ولش کن اهمیت نده 

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام
منظورت رو متوجه شدم عزیزم ... خوب مگه تو صحبتاشون غیبت شما رو میکنن که ناراحتی؟ اگه صحبتاشون معمولیه ...

اره دو سه باری مادرشوهرم پیش شوهرم از من بد گفته برا همین ناراحتم شوهرم از طرف من میگیره ها ولی بازم باهاش حرف میزنه

ببین اگه همسرت باهات خوبه و پشت توئه دیگه چیزی نگو.بالاخره اونم مادرشه بد یا خوب.تاکی میتونه اصلا حرف نزنه باهاش؟مدارا کنید عزیزم.مهم اینه همسرت حق رو بهت داده

خدایا چه گم کرد آنکه تو را پیدا کرد و چه پیدا کرد آنکه تو را گم کرد.
اره دو سه باری مادرشوهرم پیش شوهرم از من بد گفته برا همین ناراحتم شوهرم از طرف من میگیره ها ولی بازم ...

خب مهم همینه طرف تورو میگیره.بیخیال شو.مادرشوهرتم خسته میشه

ببین اگه همسرت باهات خوبه و پشت توئه دیگه چیزی نگو.بالاخره اونم مادرشه بد یا خوب.تاکی میتونه اصلا حر ...

اره پشت منه ولی همین ک خیلی صمیمی شده انگار هیچ اتفاقی نیوفتاده ولی مادذش تا چیزی راجبم میگه از طرفم میگیرع

اره پشت منه ولی همین ک خیلی صمیمی شده انگار هیچ اتفاقی نیوفتاده ولی مادذش تا چیزی راجبم میگه از طرفم ...

اتفاقا روال خوبی رو همسرت درپیش گرفته باور کن.با مادر ارتباط داره ولی وقتی به تو بی احترامی میکنن ازت دفاع میکنه.همین درسته.