2777
2789
عنوان

به نظرتون اینی که خانوادم بهم دادن آزادیه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 760 بازدید | 35 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اول راهنمایی تنهایی از طرف مدرسه رفتم مشهد،یادمه فقط من بودم و مدیر و معاون،چند نفر از کلاسای بالاتر،بقیه نذاشته بودن بچشون بیاد

یا یه بار دیگه گفتن کی می خواد بیاد بندر عباس،من رفتم

هیچکی نبود دیگه

کل سفر تنها بودم

دبیرستان با خواهر و دختر عموم سه نفری رفتیم قشم 

صبح رفتیم شب برگشتیم

بابا مامانم گیر نبودن،اعتماد داشتن

من فکر میکردم آزادی دارم حدودا ۱۹ ۲۰ سالم که بود سال ۹۶ و ۹۷

میزاشتن خودم برم کلاسام حدودا با خونمون ۱ ساعت فاصله داشت میزاشتن برم خودم باشگاه میزاشتن دانشگاه با ماشین برم حدودا ۱ ساعت بود با ماشین رانندگی میکردم میزاشتن با بچه های دانشگاه دخترا بریم پارک البته من نمیگفتم میریم میرفتم بعد میگفتم ولی باز میزاشتن 

تا اینکه اومدم دوست پسر گرفتم عاشق شدم اینقدر کتک از داداش پدر مادر خوردم و حرف که آبروم تو فامیل رفت و حتی خواهرم هم راهنمایی های چرت و در کنارش خوردم میکرد و کلا زندگیم بد شد تا دیگه تصمیم گرفتم دیگه دوست پسر نگیرم بخاطر پسر کتک نخورم و بی ارزش نشم فهمیدم آزادی نداشتم 

فهمیدم در اتاقم رو نمیتونم قفل کنم فهمیدم مسافرت تنها نمیتونم برم فهمیدم لباس راحت نمیتونم بپوشم و فهمیدم که ارتباط با جنس مخالف نمیتونم برقرار کنم پس من آزادی ندارم زندانم 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد

قطعا آزادیه و اعتماد.

منم همسنتم، اون سفرای تنهایی و فاصله با مسافت های زیاد که هیچی،  یه شب خونه دوستم نخوابیدم با اینکه بار ها اصرار کردم... 

باز شاکرم، میتونم با دوستام بیرون برم ، اما بازم از ۱_۲ بار در هفته زیاد تر بشه میگن چخبرته😑

تنهایی که اصلا نمیتونم برم ، میگن حتما یکی باهات باشه...

مامان بابام خیلی میترسن، حتی اسنپم نمیتونم تنها سوار شم☹️

..
من فکر میکردم آزادی دارم حدودا ۱۹ ۲۰ سالم که بود سال ۹۶ و ۹۷میزاشتن خودم برم کلاسام حدودا با خونمون ...

ولی زندانی جایی بودن بهتر از بودن با که از مردای بی مسولیت و بی شرف هست که ازدواج بکنه آدم تازه بدبخت تر و بدتر بشه زندانی بودنش 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد
من اول راهنمایی تنهایی از طرف مدرسه رفتم مشهد،یادمه فقط من بودم و مدیر و معاون،چند نفر از کلاسای بال ...

از دوم دبیرستان دیگه راحت با تاکسی می رفتم تو شهر و مثلا شب بر می گشتم

ولی یه جا این ازادی زیادی باعث شد برای مدتی از مسیر منحرف شم

ولی خودم باشم شاید نذارم بچه هام اینقدر آزاد باشن

از این ازادتر گل من 

من باشگاه میرمم نامزدم کنترلم میکنه معنی ازادیو نفهمیدی

لطفاااا کلایک نکنید 🌼با افتخار تــــرکم ✌🏿❤کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر🤍📍قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🕊این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)

این آزادی نیست چیه دقیقا؟🙄

با ۲۲سال سن تنها جایی که تنهایی رفتم دانشگاهه

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A    

از این ازادتر گل من من باشگاه میرمم نامزدم کنترلم میکنه معنی ازادیو نفهمیدی

آره والا

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A    

عزیزم من ۲۲ سالمه نمیزارن تنهایی بازار برم حتی😑

منم

ینی وقتی میبینم بعضیا با این سطح از آزادی میگن آزاد نیستن میگم من دیگه باید برم بمیرم که فقط دانشگاه تنهایی میرم😑