2777
2789
عنوان

کیا مادرشون پسر دوستند

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 42 پست
یعنی میگی مادر شدم پسرم رو بیشتر دوست خواهم داشت چجوری پیش بینی کردی گل امیدوارم هیچ وقت به این حقا ...

چرا فکر میکنی این ی حقارت هست؟؟؟؟

حس دوس داشتن ک کم یا زیاد باشه ک ربطی ب حقارت نداره.

مثلن شما اگر پدرتون رو از مادرتون بیشتر دوست داشته باشید برمیگرده ب کوچیک بودن شمااااا؟؟؟؟!!!!

بچه جفتش عزیز و دوست داشتنی هست ولی مادرها پسرهاشون رو بیشتر دوست دارن 

دختراشون هم نور چشمشون هستن.

یه چیز داریم ب اسم خوب و خوب تر

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیرم شما اول مادر شو بعدا بیا بگو من دخترم رو بیشتر از پسرم دوست دارم🤩دوستمون درست گفتن تمام مادره ...

خودت با همه مقایسه نکن 

من از همین الان می دونم جنسیت بچم برام فرقی نداره 

پسر داشتن مایه سرافکندگی نمی بینم 

به مادرم از الان گفتم آخر همین داداشم ازدواج می کنه می زارتون کنار اون روز منم می زارم می رمتون این همه سال سنگ اونو به سینه زدید اون موقع وظیفه پسرتون تر و خشکتون کنه

کلا الان منو مادرم باهم دشمن خونیم

چرا فکر میکنی این ی حقارت هست؟؟؟؟حس دوس داشتن ک کم یا زیاد باشه ک ربطی ب حقارت نداره.مثلن شما اگر پد ...

خیلی برام این دنیا قشنگه پسر براتون خوب تر ولی همون پسر تو پیری ولتون می کنه

چرا فکر میکنی این ی حقارت هست؟؟؟؟حس دوس داشتن ک کم یا زیاد باشه ک ربطی ب حقارت نداره.مثلن شما اگر پد ...

خودت رو گول نزن عزیزم خوب می‌دونیم در گذشته زن هایی که پسر نمی‌تونستن بزان یا تحقیر میشدن یا سرشون هوو میومد پس این حس پسر دوستی و خوب تر دونستن پسر ریشه در گذشته داره که زن ها برای اینکه ارزش و احترام داشته باشن باید پسر میزاییدن 

وقتی آدم هم دختر داره هم پسر و دخترش مورد اخلاقی نداره چرا باید پسرش رو بیشتر دوست داشته باشه؟!

بزار رک بگم از چشم من مادری که پسرش رو فقط به خاطر پسر بودن بیشتر دوست داره لایق مادری نیست و امیدوارم خدا به همچین زن هایی هیچ وقت دختر نده

و من امیدوارم هیچ وقت به این حقارت نیفتم که فقط به خاطر جنسیت پسرم رو بیشتر دوست داشته باشم و به دخترم آسیب بزنم

امیدوارم خدا آدم هایی مثل خودتون رو اطرافتون قرار بده ....

خیلی برام این دنیا قشنگه پسر براتون خوب تر ولی همون پسر تو پیری ولتون می کنه

اینکه آدم پسر دوست داشته باشه ب معنی این نیست ک دختر رو خار و ذلیل کنه

یکی از آرزوهایی ک حسرتش ب دلم نشسته و هست اینکه  منم ی دختر داشته باشم و موهای زیباش رو شانه کنم ولی قسمت نبوده ک دختر داشته باشم و فقط ی پسر دارم.امیدوارم هیچ مادر و پدری محتاج اولاد نشه

خودت رو گول نزن عزیزم خوب می‌دونیم در گذشته زن هایی که پسر نمی‌تونستن بزان یا تحقیر میشدن یا سرشون ه ...

دقیقا درسته من آسیب دیدم بعد می  گند طبقه مادر پسر بیشتر دوست داره چرا توی دوستای مک اینجوری نیست آدمایی که ذهنشون تو قدیم مونده اینطورین 

اینکه آدم پسر دوست داشته باشه ب معنی این نیست ک دختر رو خار و ذلیل کنهیکی از آرزوهایی ک حسرتش ب دلم ...

چون دختر نداری فکر می کنی پسر عزیز تره در صورتی که اینطوری نیست 

اصلا جنسیت ربطی به علاقه نداره کاش اینو آدما بفهمند

خودت رو گول نزن عزیزم خوب می‌دونیم در گذشته زن هایی که پسر نمی‌تونستن بزان یا تحقیر میشدن یا سرشون ه ...

کلن آدم دعوایی هستی و همه چیز رو ب دید منفی میبینی

مادر بودن و لایق مادر بودن رو شما تعیین نمیکنید.

برو بسلامت ی جایی دیگه با خانمها دعوا کن.

بروووو بچه

کلن آدم دعوایی هستی و همه چیز رو ب دید منفی میبینیمادر بودن و لایق مادر بودن رو شما تعیین نمیکنید.بر ...

گفت خدا به کسایی که پسر دوست دارند دختر نده که اون دختر مثل من آسیب نبینه و درست می گه 

شما اگه شخصی هستید که براتون فرقی نداره دختر و پسر و فرق نمی زاری پس نباید به خودتون بگیرید

کلن آدم دعوایی هستی و همه چیز رو ب دید منفی میبینیمادر بودن و لایق مادر بودن رو شما تعیین نمیکنید.بر ...

دعوا نکردم دوست عزیز حقیقت رو گفتم که شما خوشت نیومد 

مادر زمانی ارزش اسم مادر رو داره که مادری کنه نه اینکه کمبود محبت ها و مشکلات خودش رو سر دخترش خالی کنه و پسرش رو بالا ببره

به نظرت چرا زن های قدیمی تر بیشتر پسر دوست بودن 

خب چون دلایل روانشناسی و فرهنگی داشت و نشون میداد این زن ها روان سالمی ندارن 

شما یه چیزی تو ذهن خودت هست به زور میخوای تحمیل کنی به بقیه حتی متوجه سنگینی حرفت هم نیستی

امیدوارم خدا آدم هایی مثل خودتون رو اطرافتون قرار بده ....

یعنی میگی مادر شدم پسرم رو بیشتر دوست خواهم داشت چجوری پیش بینی کردی گل امیدوارم هیچ وقت به این حقا ...

من خدا رو شکر هر دوتاشو دارم فرقی بینشون نمیبینم هر دو عزیزند برام ولی پسرم تو سن بلوغه اذیتم میکنه همیشه باهم بحث داریم بیشترش سر خواهرشه یه سال و نیمشه همش سرش داد میزنه انگار بچه همه چی میدونه برا همین اذیتش میکنه بین دو تاشون موندم 

ولی مادرم زندگی برامون نذاشته یه داداش دارم حاضره ما نون نخوریم از ما بگیره بده داداشم الان سربازه یعنی ساعتی باشه که قراره داداشم زنگ بزنه زنگ زدن ما قبلش بیافته سریع میگه داداشت قراره زنگ بزنه اگه قطع کردم ناراحت نشی میگم آخه مسلمون منم شهر غریبم چی میشه یه بار به جای اون ما حرف بزنیم