2777
2789
عنوان

کیا مادرشون پسر دوستند

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 42 پست
مامان منم همینه مغز پوسیده ها هنوز تو قدیمن

همی‌نطوره و هم اینکه خانواده پدرم براشون مهم بوده پسر داشته باشند پسر انگار بچه بود دختر براشون مهم نیست پسر دوستند 

ولی پدرم که اومد تو شهر چون بیشتر تو اجتماع افکارش عوض شده مامانم تو گذشته مونده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مرسی واقعا همه راه هارو بستی که 😂خب الان من ذاتا دختر بچه رو بیشتر دوست دارم یعنی اگه مادر بشم ودخت ...

استثنا همیشه هست 

شماهم یکیش 

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
آخی زن اولیهشما چندساله بودی که پدرت از اون خانوم‌جدا شد

من ۱۶ سالم بود الان چهار ساله جدا شدند 

تقصیر مادرم بود تو گوش پدرم خوند خوبیت نداره این خانم باشه پسرمون داره بزرگ میشه

مرسی واقعا همه راه هارو بستی که 😂خب الان من ذاتا دختر بچه رو بیشتر دوست دارم یعنی اگه مادر بشم ودخت ...

عزیرم شما اول مادر شو بعدا بیا بگو من دخترم رو بیشتر از پسرم دوست دارم🤩

دوستمون درست گفتن تمام مادرها پسر دوست هستن

استثنا همیشه هست شماهم یکیش

به نظر من پسر دوستی تو خانواده های با فرهنگ تر و نرمال تر کمتره 

نظر شما چیه 

مثلاً من آدم های معمولی رو میبینم به دختر و پیرسون به یک اندازه محبت میکنن حتی بعضی وقت ها به دخترا بیشتر 

امیدوارم خدا آدم هایی مثل خودتون رو اطرافتون قرار بده ....

من ۱۶ سالم بود الان چهار ساله جدا شدند تقصیر مادرم بود تو گوش پدرم خوند خوبیت نداره این خانم باشه پس ...

چه فهمیده بودی تو اون سن

🌹 نی نی تو راهه😍  لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه همه چییییز پس بهترین یاری دهنده خودشه.                           کاربر قدیمی از ۹۴.   تعلیق شده🤷‍♀️ حالا چرا؟؟  کسی پاسخگو نیست.
بنظرم هرزگاهی برو سمت نامادریت گناه داره

خیلی زن ماهی بود ولی نمیشه ببینمش برگشته روستا الانم ازدواح کرده دوباره با یه پیر مرد 

همه کارا گردن اون بود بیشتر مادرم خانومی می کرد اون چون بچه نداشت انگار بیشتر سر بار بود 

من به پدرم گفت جدا نشید مادرم انقدر باهام دعوا بحث کرد 

به نظر من پسر دوستی تو خانواده های با فرهنگ تر و نرمال تر کمتره نظر شما چیه مثلاً من آدم های معمولی ...

مسلمه خانواد با سطح عالی دیگه پسر رو ادامه دهنده نسل و دختر رو مال مردم نمیبینه 

ولی اینکه به دختر بیشتر محبت میکنه اینم خوب نیست 

تبعیض در هر صورتش زشته چه برا جنس پسر چه برا دختر

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
عزیرم شما اول مادر شو بعدا بیا بگو من دخترم رو بیشتر از پسرم دوست دارم🤩دوستمون درست گفتن تمام مادره ...

یعنی میگی مادر شدم  پسرم رو بیشتر دوست خواهم داشت 

چجوری پیش بینی کردی گل 

امیدوارم هیچ وقت به این حقارت نیفتم اخه من هیچ مشکلی ندارم و کاملا نرمال هستم برای همین فکر نمیکنم پسر دوست بشم و خدایی نکرده دخترم رو کمتر دوست داشته باشم 

معمولا خانم هایی که کمبود محبت از شوهر و پدر دارن این اتفاق براشون میفته

مسلمه خانواد با سطح عالی دیگه پسر رو ادامه دهنده نسل و دختر رو مال مردم نمیبینه ولی اینکه به دختر بی ...

آره خب تبعیض بده 

ولی به نظر من اگه با دختر مهربون تر و لطیف تر باشی پسر آسیب نمی‌بینه 

ولی برعکسش دختر آسیب میبینه