2777
2789
عنوان

کیا مادرشون پسر دوستند

532 بازدید | 42 پست

تو عقیده مادرم دختر بچه اصلا محسوب نمیشه افکار خیلی قدیمی داره 

پدرم یه همسر داشت قبل از مادرم حتی تا چند سال پیشم پیش ما بود مادرم زن دوم 

این خانم نتونست بچه بیاره مادر بزرگ احمقم گفت به پدرم زن صیغه کن پدرم مادرم گرفت مامانم وقتی حامله شد پدرم خوشحال بود مشکل از اون نیست 

که اولین بچشون من بودم بعد برادرم ولی تا فهمیدند بچشون دختره پدرم ناراحت شده بود و مادرم انقدر ناراحت بوده که حتی نتونست به من شیر بده تا اینکه برادرم به دنیا اومد و اونا به خوشحال رسیدند 

چون دختر بچه حساب نمیشه 

ما کلا از اون فضا روستا بیرون اومدیم اومدیم تهران زندگیم کردیم 

دیگه پدرم زن اولش طلاق داد دید جلوه خوبی نداره که من مخالف بودم زندگیش پای پدرم گذاشت سر اینکه بچه نشد گذاشتند بره 

این همه سال از من مراقبت کرد و من دلبستگی عجیبی بهش داشتم

ولی مادرم می گفت بره و حتی مهرم نگرفت و خود خانومه جدا شد 

و سر اینکه من اون زمان گفتم طلاق نده گناه داره مادرم نسبت به گذشته بیشتر از م متنفر شده می گه تو از دشمنم بدتری 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مامان من پسر دوست بود هر چی داشت ب پای پسر ریخت اونم زن گرفت گذاشت رفت سراغ زندگی خوودش حالا من میبرمو میارمش دکتر

خدایا عجلمو برسون مرگمو برسون من دیگه سیرم ازین زندگی قبل این‌که خودم تمومش کنم خودت تمومش کن حتی اگر زمان مرگم ۳۰ سال دیگست باقی مونده عمرمو بهم ببخش و منو ازین دنیا ببر که سیرم....

همه پدر و مادرا 

خصوصا مادرا پسر دوستن 

ولی خیلیا بروز میدن خیلیا هم نقش بازی میکنن که نه برا ما فرقی نداره

اگه کسی بگه نه مامان من اینجوری نیست ،مطمئنا مامانش بازیگر خوبی بوده

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
همه پدر و مادرا خصوصا مادرا پسر دوستن ولی خیلیا بروز میدن خیلیا هم نقش بازی میکنن که نه برا ما فرقی ...

مادر من منو اصلا دوست نداره ولی با برادرم کاملا متفاوت

مامان منم همینه مغز پوسیده ها هنوز تو قدیمن

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
همه پدر و مادرا خصوصا مادرا پسر دوستن ولی خیلیا بروز میدن خیلیا هم نقش بازی میکنن که نه برا ما فرقی ...

مرسی واقعا همه راه هارو بستی که 😂

خب الان من ذاتا دختر بچه رو بیشتر دوست دارم 

یعنی اگه مادر بشم ودخترم رو بیشتر دوست داشته باشم نقش بازی می‌کنم ؟ همچین چیزی ممکن نیست که آدم دخترش رو بیشتر دوست داشته باشه ؟

من خودم کارما هستم

مادرت کلا بداخلاقه و شخصیت جالبی نداره

چون مادر و پدر خودش خیلی زدند تو سرش با وجود اینکه می دونست پدرم زن داره قبول کرد پدرم می گه تو بد اخلاقی ندیدی می گه منو شکنجه می دادن که فرار کردم 

آخی زن اولیه

شما چندساله بودی که پدرت از اون خانوم‌جدا شد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🌹 نی نی تو راهه😍  لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه همه چییییز پس بهترین یاری دهنده خودشه.                           کاربر قدیمی از ۹۴.   تعلیق شده🤷‍♀️ حالا چرا؟؟  کسی پاسخگو نیست.