2777
2789
عنوان

ازدواج مجدد خواهرم لطفاً کمک کنید

3801 بازدید | 84 پست

خواهرم ۳۴سالشه و وقتی بچش دو ماهش بود جدا شد و حضانت کاملشو گرفتو هفت ساله با ما زندگی میکنن خودش کارمنده حقوقش بیس تومنه و واقعا کفاف خودشو بچشو نمیده ولی خب از طرفی وضعیت مالی خانواده پدریمم بد نیس پدرو مادرم خیلی خواهرزادمو دوس سدارن و از گل نازک تر بهش نمیگن .خواهرم گفت که دیگه ازدواج دوم نمیکنم . اما جدیدا با یه آقای آشنا شد که این آقا همکار خودشه و به شدت پولداره جدا شده و دوتا بچه داره خیلی میگن مرد پاکیه و خسیس نیستو شکاک نیس و حتی این آقا اطمینان کامل به خواهرم داده که برای خواهرزادم پدری کنه ولی مشکل اینجای که زن قبلیش گفته بخاطر عصابنیت و دست بزن داشتنش ازش جدا شدم ولی بعضی از مردمم میگن که زنش دوسپسر داشته واقعیشم زیاد معلوم نیس ولی خواهرم خیلی یدلش میخاد باهاش ازدواج کنه ولی ما نگرانیم مخصوصا مادرم خیلی نگرانه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه خانمه اصرار به برگشت داره احتمالا راستشو نگفته درمورد دست بزن داشتن

ولی به نظرم ریسکه،چون احتمال برگشتشون به هم وجود داره،مخصوصا اینکه دوتا بچه هم دارن

درخواست حذف تایپیک بنا برقول سال گذشته ،لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،