2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از طرفشون کارای خیر انجام بده و به روحشون هدیه کن دعای پدر و مادر بعد از فوتشونم کارسازه عزیزم هنوزم میتونی رصایتشون رو جلب کنی و ایشون هم با دست بازتر برای شما دعا میکنن گلم 

روحشون شاد

سلام به تویی که امضامو میخونی امضای خدا پای آرزوهای قشنگت

از طرفشون کارای خیر انجام بده و به روحشون هدیه کن دعای پدر و مادر بعد از فوتشونم کارسازه عزیزم هنوزم ...

الهی بمیرم براش    لحظات آخر صدام زد💔

واسه شادی روح پدرم فاتحه میفرستی؟🖤💔

دعای سلامتی امام مهدی بخون بفرست به روحش چنان تاثیری داره برات که نگم

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
میخواست ب دنیا نیارنمون. قرار نیست بچه ب دنیا بیاریم ک ب دردمون بخورن یا نخورن

هر حرفی جا و مکانی داره ! 

با احترام ولی شما از اون ور بوم افتادین 

متولد 84 نیستم !                            اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ

سوره ملک و یاسین و واقعه و الرحمن بخون و سعی کن اینقدر انسان  خوبی باشی که روح پدر بزرگوارت. در آرامش باشه چون فرزند صالح باقیات الصالحات حساب میشه.  هر چقدر فرزند انسان خوبی باشه برای پدر و مادر ثواب فرستاده میشه