2777
2789
عنوان

میشه عقد کرد اما مراسم یکم دیر…

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 53 پست
برامون دعا کن خواهر ♥️🙏🏻

🙃چشم توام برا من دعا کن 

کاربری دست 2 نفره لطفا قضاوت نکنید ❤️متعهد و متاهل شده ب دو چشم و یک قلب پاک. لطفا برای خوشبختی در کنار همسرم دعا کنید ❤️‍🔥

فامیل جی گفتن؟نگفتن کی دخترو دادین رفته؟اخه مامانم میگه زشته مگ دختر پسر هستی؟یا طلاق گرفتی ی بار

فامیل که کلا هیچ‌ رفت و آمدی ندارم چه پدری چه مادری 

شوهرمم دلش نمیخواست باشن مخصوصا خانواده ی مادری 

کلا همه چیو راحت گرفتیم 🤣

از اونورم با خانواده ی شوهرم مشکل داشتیم حتی به اونا هم نگفتیم 

کلا از دسته همه راحت بودیم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از شدن که میشه چرا نشه

هرکسی صلاح کار خودشو بهتر میدونه

خونه که واجب تره

اما عقد مگه با خانواده دختر نیست؟؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🌹 نی نی تو راهه😍  لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه همه چییییز پس بهترین یاری دهنده خودشه.                           کاربر قدیمی از ۹۴.   تعلیق شده🤷‍♀️ حالا چرا؟؟  کسی پاسخگو نیست.
وای خوش ب حالت به قرآن دوست ندارم اصلا شوهر آیندم به خرج بیوفته اما نمیشه

بخدا من اگه عقل الان رو داشتم خیلی از خرج ها رو نمیذاشتم بکنه بریزه توی شکم مردم آخرشم حرف در بیارن میگفتم واسه زندگیمون خرج کنه

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
ن ماها عقد رو پسر میگیره اما ما عروسی نمیگیریم

پدرتون اگر وضعیت جشن گرفتن داره بگیره  کادوی عروسی جمع میشه هزینه تالار میدین به پدرتون 

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را بردارید.”مارتین لوتر کینگ ، جونیور
اره اما خب ما فقط ی مراسم عقد میگیریم دیگ عروسی ن

بخدا مهم نیست مراسم فعلا عقد کنید هر موقع تونستید بگیرید الان دیگه زمونه عوض شده مردم انتظار عقد و عروسی ندارن اصلا نمی‌فهمن طرف کی رفت خونه شوهر کی بچه دار شد