2777
2789
عنوان

نگاه جاری

1263 بازدید | 38 پست

سلام وقتتون بخیر این چند باره که خانوادگی میریم بیرون یا جایی هستیم حس میکنم شوهرم یه طور خاصی نگا جاریم میکنه مثلا اون میگه بچم کجاس شوهرم پیش قدم میشه میگ اونجاس یا کلی چیز دیگ میدونم اینا چیزای سادن ولی برا شوهر من که کم حرفه ساده نیس یه طور خاص نگاهش میکنه میخواستم امشب بهش بگم از طرز نگاه کردنت به این خانوم حس خوبی نمیگیرم و اینکه هربار چیزی میشه تو جوابش میدی چون شوهر اون اونطوری نیس با من یا کلا اینطور نیس بنظرتون به شوهرم بگم این حرف رو یا از رو بی سیاستیه که این حرف رو بزنم از ظهر مردم از نشخوار ذهنی لطفا راهنمایی کنید یطورایی خجالت میکشم بگم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام وقتتون بخیر این چند باره که خانوادگی میریم بیرون یا جایی هستیم حس میکنم شوهرم یه طور خاصی نگا جاریم میکنه مثلا اون میگه بچم کجاس شوهرم پیش قدم میشه میگ اونجاس یا کلی چیز دیگ میدونم اینا چیزای سادن ولی برا شوهر من که کم حرفه ساده نیس یه طور خاص نگاهش میکنه میخواستم امشب بهش بگم از طرز نگاه کردنت به این خانوم حس خوبی نمیگیرم و اینکه هربار چیزی میشه تو جوابش میدی چون شوهر اون اونطوری نیس با من یا کلا اینطور نیس بنظرتون به شوهرم بگم این حرف رو یا از رو بی سیاستیه که این حرف رو بزنم از ظهر مردم از نشخوار ذهنی لطفا راهنمایی کنید

👀

😂😂😂😂😂😂

یه لحظه تصورت کردم 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
بببخشید نمیدونم چرا ارسال نمیشه پیامام

کپی داری میکنی از جایی 

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

خب ما چند بار خانوادگی میریم بیرون حس میکنم شوهرم یه طور خاصی نگاه جاریم میکنه یا وقتی حرفی میزنه جاریم اون پیش قدم میشه جواب بده از ظهر دارم از نشخوار ذهنی میمیرم که بگم بهش که حس خوبی از نگاه کردم به این خانوم نمیگیرم ولی روم نمیشه که بگم بهش یا میترسم یه نوع بی سیاستی باشه لطفا راهنمایی کنید

میریم بیرون یا جایی هستیم حس میکنم شوهرم یه طور خاصی نگا جاریم میکنه مثلا اون میگه بچم کجاس شوهرم پی ...

یه لحظه هنگ کردم شما اینارو نوشتید 😅😅😅بعددیدم کپی کردین

کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست