2777
2789
عزیزم آخه چرا حامله شدی

اونموقع باز بهتر بود از وقتی حامله شدم انواع و اقسام استرس و بدیا و دعواهارو باهام میکنه. دیشب به شوخی میگفت ببر بچه رو بفروش اینجوریه ولی کلا وایب خوبی نمیکیرم ازش

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

١١٠مليون نامزدم عقد

وا 

چرا انقد کم 

دو تا سکه میشه همش 

مهریه ات چند تا بود؟ 

دیگه خیلی عنه اگه واسه ۱۱۰ میل بیاد سراغتون

بحث کردن با یک احمق، ثابت میکند که دو احمق وجود دارد.☺️                                                                                 
گدا هستن ٢٠٠هزار تومنو پول ميدونن برا خودشون

مهریه ات چند تاس؟ 

تکلیف بقیه اش چی میشه

همین الان یه نفر می‌گفت دیگه زندایی مهریه برداشته شده 🙁

منم تعجب کردم

آخه چند ساله برداشته شده

نه باكره

خب پس چرا این همه مهریه گرفتی خب دوران نامزدی برای شناخته دیدی خوب نیست جدا میشدی دستم ک بت نزده بنده خدا این طوری پسرا رو از ازدواج فراری میدین

فقط 24 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.