2777
2789

طبق اون چیزی که ما خوندیم و اتفاقا تمام منابع علمی و استاد هامون که تو این زمینه کارکردن میگن که 

هوش همش ارثیه 

میانگین شما و همسرت هر چی بوده یا به خانواده شما یا همسر میره هوش بچه ، محیط نهایت ۵ تا ضریب هوشی رو کم و زیاد بکنه ، ویتامین ها تغذیه هم مهمه واسه کارکرد مغز ولی معجزه نمیکنه الکی بچع رو به قرص نبندید که این مولتی ویتامین ها بنگاه های ساخت بیمار هستن 

بازی های کاربردی زیر ۷ سال زیاد صحبت کردن با بچه ازش سوال زیاد پرسیدن اینا به ارتقای توانایی هاش کمک میکنه خیلی خوب و لازمه ولی بازم معجزه نمیکنه 

پس اگه بچه باهوش میخواید ازدواج کردنی به موقعیت های تحصیلی خانواده طرف مقابل توجه کنید( البته هوش زیاد همیشه به عملکرد خوب تحصیلی ختم نمیشه) 

و اینکه هوش بیشتر از مادر به ارث میرسه

کاربری قبلا دست یکی دیگه بود ، دانشجوی روانشناسی 

کندر هم نخورید کیلو کیلو

بچه رو بیش فعال میکنید

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب پس بچه ی من اگه به مامانش بره نابغس 😂(گنده گ.و.ز.ی)

"شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .

میانگین هوش خانواده های ایرانی چقدره ؟امیدوار باشیم ؟؟

میانگین هوش تو ایران ۸۰،۹۰

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

نیاز به سواد تخصصی هم نیست یه نگاهی به اطراف بکنید می‌بینید که اکثر اعضای خانواده از لحاظ تحصیلات و توانایی های شبیه به همن، یا مثلا استاد هامون میگن وقتی دو تا بچه رو از یک فامیل میارن واسه تست وکسلر اکثرا نتیجه هاشون یکیه

کاربری قبلا دست یکی دیگه بود ، دانشجوی روانشناسی 

البته این هم باید ذکر شه 

خیلی تربیت های غلط جلوی نمایان هوش کودک رو میگیره 

مخصوصا کمال‌گرایی

کتاب های توی این زمینه زیاد هست

معمولا کودکان هوششون زیاده ما نابودش میکنیم

دلم ۳ تا دختر میخواد اسمشون رو بذارم فلفلی و قلقلی و فسقلی چهارمی اگر اومد میذارم فنقلی😍🥰یه قدم برو عقب،آفرین فقط یه قدم؛اندازه یک پا دور شو از زندگی که فکر میکنی در حال انفجاره.میبینی؟فقط ذرت ها هستن که دارن میترکن تا یه پفیلای مشتی مهمونت کنن.زندگی انقدر بی در و پیکر نیست عزیزم.راستی مگه تو خدا نداری؟

مادر نامزد سابقم یه پسر داشت با مددک اقتصاد با معدل الف خود نامزد سابق فوق دکتری . ولی اینارو انقدر خودشیفته بار اورد اولی که یهو زد به سرش، دومی هم توی ۳۸ سالگی زوده براش ازدواج در حد بچه ده ساله شعور نداشت

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
جدیدا خیلی اومده پایین دلیل داره بگم بعضیا ناراحت میشن

میشه بگی؟

"شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .

و تجربه منهوش فایده ندارهفقط تلاش کردن مهمه

پسرم دبستان اصلا نمیخواند خصوصا تا چهارم  ولی همیشه خوب بود مطلقا مشکلی نداشت 

عادت نکرد به خواندن 

دوستش میدیدم مامانش میگه واقعا میخونه و مثل او بود

نتیجه اون دوستش موفق تره حالا چون عادت کرده از اول بخونه

عادت کرده تلاش کنه