2777
2789
عنوان

به نظرتون اتفاقیه یا نه

267 بازدید | 30 پست

من و‌ اکسم اصلا باهم درارتباط نیستیم ولی پیجشو دارم

اونم فکرمیکنه من اصلا اینستا انلاین نمیشم چون فعالیت ندارم استوری هم بذارم هایده

این دختر اصلا فالو نمیکرد حالا دونفرو داره هردو هم اسم من

اسمم هم طوری نیست که زیاد باشه مثل زهرا و فاطمه نیست

اتفاقی میشه مگه هردو هم اسم من باشنننن یا من توهمی شدممم

کوردم و کردستانیم🤍...خدایا تو بساز،تو بسازی قشنگتره

وای چند بار میپرسی😂😂

اکس منم هر وقت کات میکنیم میره دخترای هم اسم منو فالو میکنه حالا اسم منم خاصه و اصلا فراوانی نداره 

نمیدونم چرا😐😐😐

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩

من خودم یه پسری رو میشناسم قبلا یه دختری رو دوس داش اسمش یه چی بود اونم خاص بود رفته بود بعدش اد با کسی دوس شده بود که اونم هم اسم اون قبلیس

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای چند بار میپرسی😂😂اکس منم هر وقت کات میکنیم میره دخترای هم اسم منو فالو میکنه حالا اسم منم خاصه ...

به جواب نمیرسممم😂خب چرا فازشونو میخوام بفهمم😂😂

ببین سوال منم هست

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
به جواب نمیرسممم😂خب چرا فازشونو میخوام بفهمم😂😂

آره منم موندم 😂

من خودم یه پسری رو میشناسم قبلا یه دختری رو دوس داش اسمش یه چی بود اونم خاص بود رفته بود بعدش اد با ...

😐😂یعنی شانسی بوده؟

😐😂یعنی شانسی بوده؟

نمیدونم دختر جدیده همکلاسیش بود کراش زده بود روش بعدم رف مخشو زد 😂

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
وای😂😂😂😂

یعنی دلیلش چی میتونه باشه 😐

خواهر فراموش نشدنی ایم‌ نمیتونن از یاد ببرنمون😂😂

به قول یکی از کاربرا،، میخوان یاد مارو زنده نگه دارن