2777
2789

عادت میکنی واسه قبل خواب امگا سه بخور مفید هم هست ضرری نداره دکتر برام تجویز کرده بود باید بگذرونی چی میشه کرد سعی کن خوش بگذرونی 

هنگامی‌ که‌ می‌دانید باید کاری‌ را انجام‌ دهید، اما پیوسته‌ کار دیگری‌ می‌کنید، روح‌ خود را خفه‌ و جوهر وجودتان‌ را انکار می‌نمایید.
عادت میکنی واسه قبل خواب امگا سه بخور مفید هم هست ضرری نداره دکتر برام تجویز کرده بود باید بگذرونی چ ...

۳ساله رفتم سال آخر اینجور شدم ازبس اتاقت شلوغه کلاسا زیاد همشونم ازصبح زوده 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

۳ساله رفتم سال آخر اینجور شدم ازبس اتاقت شلوغه کلاسا زیاد همشونم ازصبح زوده

یه سال دیگه تموم میشه به هم اتاقیات بگو داری اذیت میشی یکم مشکلت حل بشه 

هنگامی‌ که‌ می‌دانید باید کاری‌ را انجام‌ دهید، اما پیوسته‌ کار دیگری‌ می‌کنید، روح‌ خود را خفه‌ و جوهر وجودتان‌ را انکار می‌نمایید.
یه سال دیگه تموم میشه به هم اتاقیات بگو داری اذیت میشی یکم مشکلت حل بشه

بنده خدا ها کاری ندارن اصلا فقط این بده مثلا من شب که می‌خوام زود بخوابم اصلا رعایت نمیکنن 

منم خوابم بهم بخوره تا صبح بیدارم

بنده خدا ها کاری ندارن اصلا فقط این بده مثلا من شب که می‌خوام زود بخوابم اصلا رعایت نمیکنن منم خوابم ...

ببین یه روش بهت یاد نسدم منم مثل خودتم یه بالشت موقع خواب بردار بزار رو گوشت یه وری بخواب اون موقع صداشون کمتر میشنوی