2777
2789

مامانای عزیز من دخترم امسال کلاس اول هستش چجوری کلمات رو بهش آموزش بدم خیلی بازیگوشی میکنه مثلا الان نیم ساعته دارم حرف ب و د رو بهش یاد میدم باز میگم بنویس میگه کدوم بود چیکار کنم بخدا سردرد گرفتم ممنون میشم راهنماییم کنید.

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یاد خودم افتاد پارسال ب و د رو که یاد گرفت قاطی میکرد وای ۶ ساعت باهاش کار کردم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

وای دقیقا منم الان قاطی کردم

بهش سخت نگیر درست میشد اولش همین جوری میشن

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

هر نشانه ای که معلم یاد داد داده درشت بنویس یا بخر آماده بزن به در اتاقش یا جایی که روبروش باشه، واسش از نت کلیپ آموزش اون نشانه رو دانلود کن. موقع نوشتن جایی باشه که دور و برش شلوغ نباشه و حواسش پرت نشه. یه صفحه کتاب یا روزنامه بذار جلوش بگو دور ب یا د خط بکشه. 

قربونت معلم بهشون سرکلاس آموزش داده و بهم گفتن چون هر روز املا میگیریم باید باهاشون کار کنید

خودم معلم کلاس اولم عزیز. همشون اول قاطی میکنند. مخصوصا ب و د رو. زیاد حساس باشی و اذیتش کنی زده میشه. گاهی با شعر بگو ب مثل یه بشقاب، د، نوک پرنده. چند بار بگو موقع نوشتن یادآوری کن.