2777
2789
عنوان

فقط اونایی جنوب کشورن جواب بدن

403 بازدید | 83 پست

فسنجون خوشمزه هست یا نه ذائقم به شمالی ها نمیخوره واسه همین گفتن جنوبیا بگن 😁😁 

لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵‍💫   اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂  

ما فسنجون ترش درست میکنیم و خیلی دوست داریم ،یک جنوبی 🖐️

💜                                                                                                                                                                                                                                           

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مشهدیم پس نمیگم عاشقش فسنجونم

ذائقه فرق داره اخه ممکنه شماها عاشقش باشین من درست کنم خوشم نیاد قراره هزینه کنم 😂😂

لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵‍💫   اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂  

عزیزم فسنجون جنوب کشور مخصوصا استان کرمان زمین تا آسمون طعم و مزش با فسنجون شمال فرق دارهچون ذائقه ج ...

منم کرمانی ام چجوری درست میکنی ؟

فسنجون ذائقه ایه ترش ملس شیرین 

ما یا ترش میخوریم یا ملس

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

ذائقه فرق داره اخه ممکنه شماها عاشقش باشین من درست کنم خوشم نیاد قراره هزینه کنم 😂😂

😂😂😂😂😂😂😎ریسک کن کاکو به ریسکش میرزه

🧜‍♂️هیچ کاربر آقایی ب هیچ عنوان روی کامنت من ریپلای نزنه متشکر🧜‍♂️