2777
2789
عنوان

فقط اونایی جنوب کشورن جواب بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 83 پست
البته بقیه رو نمیدونم ولی خانواده ما اصلاااا جاش قلیه ماهی دوست داریم

من قلیه نخوردم تاحالا اگه میگن مثل قورمه سبزی میمونه که توش ماهی باشه 😂😂

لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵‍💫   اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂  

دادا کرمونی هستیو فسنجون نخوردی😑

نه نخوردم 😂😂

لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵‍💫   اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس ریسک نکن کاکوسِی کو بزار تنهایت

باشه پیشنهاد خوبیه 😂😂😂

اصلا به شهر نداره به ذایقه ادماس ماشمالی هستیم مامانم ترش درست میکنه و سیاه خالم ملس و قهوه ای مادرب ...

اهان باشه ممنون از راهنماییت غذا شیرین کلا دوست نداریم

منم غذا شیرین دوست ندارم اصلا

تنها چیزی که میتونم شیرین بخورم حلیمه

بقیش اصلا🤕

عجیب ترین کاربرایی که دیدم اونایی که تو تایپیکشون نظر میدی یا تبریک میگی ی لایک نمیکنن چه برسه به جواب دادن دوستان به وقتی که مردم میذارن انرژی مثبتی که براتون خرج میکنن احترام بذارین تشکر یا حتی لایک اصول اولیه ارتباطه که من این قدری لیاقت و شعور دارم که جوابتو بگیرم و جوابتو بدم🌸 اینا رو ما نباید یادتون بدیم خانوادتون باید یادتون بدن

سلام همشهری 😍

سلام سلام 🥰

عجیب ترین کاربرایی که دیدم اونایی که تو تایپیکشون نظر میدی یا تبریک میگی ی لایک نمیکنن چه برسه به جواب دادن دوستان به وقتی که مردم میذارن انرژی مثبتی که براتون خرج میکنن احترام بذارین تشکر یا حتی لایک اصول اولیه ارتباطه که من این قدری لیاقت و شعور دارم که جوابتو بگیرم و جوابتو بدم🌸 اینا رو ما نباید یادتون بدیم خانوادتون باید یادتون بدن

نه نخوردم 😂😂

عَی خِدا 

کرمونیا دیدم تو رستورانشون فسنجونا رو بیش از حد شیرین میکنن من دوست ندارم خودت درست كن ترش یا اگه دوست نداشتی یکم شکر بزن ملس بشه البته حواست باشه رب انارت شیرین نباشه

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

دقیقا من اصلا ادویه جات دوست ندارم حتی آب لیمو یا نارنج شیرین که ابدا

من ادویه زیاد میزنم به غذا

شکلش آره ولی طعمش عالیه چون سبزیش گشنیز هست فقط

اهان باید بگم به اشپز حرفع ای درست کنه تا مزه واقعیش امتحان کنم

تنها چیزی که میتونم شیرین بخورم حلیمهبقیش اصلا🤕

من یه دفعه حلیم گرفتم خوشم نیومد

عَی خِدا کرمونیا دیدم تو رستورانشون فسنجونا رو بیش از حد شیرین میکنن من دوست ندارم خودت درست كن ترش ...

منم میخواسم تو یه رستوران بگیرم یه دفعه شوهرم نذاشت😂