2777
2789
عنوان

فقط اونایی جنوب کشورن جواب بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 83 پست
فسنجون ذائقه ایه ترش ملس شیرین ما یا ترش میخوریم یا ملس

اهان ممنون گفتی ♥️

لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵‍💫   اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

😂😂😂😂😂😂😎ریسک کن کاکو به ریسکش میرزه

😂😂😂😂مادرشوهرم خونمه بد بشه شهرو پر میکنه 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵‍💫   اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂  

منم کرمانی ام چجوری درست میکنی ؟

فقط سینه مرغ و مغز گردو رب انار تازه و یه کوچولو شکر

توی شمال فسنجون رو با رب آلوچه و رب هلو و... درست میکنن بعضیا و یک تیکه فلز آهنی میندازن داخلش که مزه قرص آهن میگیره خورش. شکر هم نمیزنن

شیرازی ام

ترش یا ملس

شیرین باشه نمیتونم بخورم اصلا

عجیب ترین کاربرایی که دیدم اونایی که تو تایپیکشون نظر میدی یا تبریک میگی ی لایک نمیکنن چه برسه به جواب دادن دوستان به وقتی که مردم میذارن انرژی مثبتی که براتون خرج میکنن احترام بذارین تشکر یا حتی لایک اصول اولیه ارتباطه که من این قدری لیاقت و شعور دارم که جوابتو بگیرم و جوابتو بدم🌸 اینا رو ما نباید یادتون بدیم خانوادتون باید یادتون بدن

یعنی خوشت میاد یا بدت میاد ؟ 😅من خودم یادم نیس کی خوردم 😭😂

بدم میاد 🫤😂

جنوبی ام تاحاالا نخوردم فقد اسمشو شنیدم

منم مثل خودتم 😂😂

دادا کرمونی هستیو فسنجون نخوردی😑

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

😂😂😂😂مادرشوهرم خونمه بد بشه شهرو پر میکنه 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

پس ریسک نکن کاکو

سِی کو بزار تنهایت

🧜‍♂️هیچ کاربر آقایی ب هیچ عنوان روی کامنت من ریپلای نزنه متشکر🧜‍♂️

اصلا به شهر نداره به ذایقه ادماس ماشمالی هستیم مامانم ترش درست میکنه و سیاه خالم ملس و قهوه ای مادربزرگم شیرین

اصلا نمیشه گفت مردم یه شهر ی جور درست میکنن

شماهم طبق ذایقه خودت دریت کن

اگر ترس خوری رب انار بزن

ملس میخوای رب الوچه

شیرین شکر

فقط سینه مرغ و مغز گردو رب انار تازه و یه کوچولو شکرتوی شمال فسنجون رو با رب آلوچه و رب هلو و... درس ...

یعنی به فلز بندازم داخلش ؟ نمی‌خوام مزه آهن بده

شیرازی ام ترش یا ملسشیرین باشه نمیتونم بخورم اصلا

منم غذا شیرین دوست ندارم اصلا