2777
2789
نذارید اینجوری بهتون بی احترامی کنه . کسی که تو چت و قبل زندگی مشترک اینجوری بی احترامی میکنه مطمئن ...

خب الان چیکار کنم؟ چی بگم بهش🥲

کاربری دست چند نفره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

🥲دلم نمیخواد ناراحتش کنم ک دوباره بره

پس اون چرا به خودش اجازه میده اینطوری تحقیرآمیز باهات حرف بزنه ؟؟؟

کاش یکم بزرگ شین !!!

من هیچوقت انسان‌ کاملی نخواهم بود ، قسمت‌هایی‌ از‌ من در خانه‌ای که بزرگ شدم مُرد (:

پس اون چرا به خودش اجازه میده اینطوری تحقیرآمیز باهات حرف بزنه ؟؟؟کاش یکم بزرگ شین !!!

تازه مغازه زده فکر کنم اعصابش خورده یکم برا همون اینطوری حرف زده... 

و درخواست رابطه جن*سی کرد که من گفتم تا وقتش نرسیده نه 

قبلش ک محرم بودیم انجام شده این کار متاسفانه😔

الان برا همون ک گفتم نه شاید ایجوری شده🥲

عشق به نظرتون کوچیکی بزرگی حالیشه؟ 

کاربری دست چند نفره

تازه مغازه زده فکر کنم اعصابش خورده یکم برا همون اینطوری حرف زده... و درخواست رابطه جن*سی کرد که من ...

این حسی‌که پاری مطمئنم اسمش عشق نیست فقط یه وابستگیه و اینکه به خودت تلقین میکنی شاید دیگه بعد این نتونی کسیو دوست داشته باشی 

من هیچوقت انسان‌ کاملی نخواهم بود ، قسمت‌هایی‌ از‌ من در خانه‌ای که بزرگ شدم مُرد (:

این حسی‌که پاری مطمئنم اسمش عشق نیست فقط یه وابستگیه و اینکه به خودت تلقین میکنی شاید دیگه بعد این ن ...

فکر میکنم عشقه... 

تو این ۴۴ روز با اینکه کلی ادم بودن که سرتر ازش بودن ولی فقط همینو با این اخلاقش و نداریش دوست دارم🥲

کاربری دست چند نفره

فکر میکنم عشقه... تو این ۴۴ روز با اینکه کلی ادم بودن که سرتر ازش بودن ولی فقط همینو با این اخلاقش ...

خدا هدایتت کنه

دوسش دارم💔☹️

یه طرفه ک بدرد نمیخوره 😐😂

خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔                                                                                                 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤

اونم داره فکر کنم البته

خداکنه همین جوری باشه 😂😐

خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔                                                                                                 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤