2777
2789
عنوان

منو دوس پسرم📸

298 بازدید | 45 پست

هردو ۲۰ سالمونه دوس پسرم هنوز تکلیف هیچ چیزش معلوم نیس جفتمون دانشجوییم هنوز تکلیف دانشگاهش مشخص نشده کار درست حسابی نداره سربازی نرفته پول نداره خونه و ماشین نداره بهم گفتش من معلوم نیس چن سال طول بکشه شرایطم جور بشه توام عمر خودتو واسه من تلف نکن موقعیت های خوبتو بخاطر من از دست نده درکم کن و ولم کن 

ولی من فکرم هنوز پیششه ..

بنظرتون دیدمش درحد یه سلام علیک باهاش باشم خوبه؟

دوسش دارم بچه ها میدونم شرایطش جور نیس ولی نمیدونم چیکار کنم خیلی دوسش دارم بیاین کمک

دوست داشتن برات نون و آب میشه؟ الان با این گرونی پسرا تا 30 هم نمیتونن خودشون رو جمع کنن بعد پسر 20 ساله میتونه زندگی برات بسازه 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

خب عکس

همچی تموم شد و برای همیشه تو رفتی💔امیدوارم بعد از تو به آرامش برسم💔 تابستونی که توی اون از دست دادم و هیچی بدست نیاوردم....😅الان تنهای تنهام و ناامید، روزای پوچ و خالی پشت هم داره میگذره تازه دانشگاهم باید برم افسرده شدم و حوصله ندارم حتی خداهم منو تنها گذاشته... این روزا حالم بهتره تازه خودمو و خدارو پیدا کردم تازه به آرامش نزدیک تر شدم ولی هنوز بهش نرسیدم...شکر❤روزای درهم برهم و شلوغ روزایی که مغزم موقع خواب هم بیداره روزایی که ته ته ته قلبم به رویاهام فکر میکنم و امید میگیرم🌱💔 من دیگه حوصله و ذوق هیچیو ندارم...12.9🖤 چقد بده ی سری حرفا عین سیلی باشه تو صورتت...۱.۱۸🖤۲.۹ کاش قلبم تپیدن بلد نبود...🙂 همیشه فکر میکردم زمانی که به یه سری چیزا برسم حالم خوب میشه ولی نشد که نشد، برعکس داره حالم بدتر میشه😪...۳.۲۳.چه بود زندگی اگر تو نمیرسیدی؟؟؟💍♥️💑.باز دلم مثل همیشه خالیه💔دیگه دنیا واسه من تاریکه،زندگی کوره رهی باریکه،آخر قصه ی من نزدیکه...💔۴.۲۵.داره تموم میشه دیگه...💔 یک روز قبل تولدم عشق بین ما هم تموم شد.امیدوارم هیچوقت جلوی راهم سبز نشی🙂🖤 خدایا برایم معجزه ای بفرست...🤲

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینا بهونس

باور کن

خیلیا با دست خالی زندگی رو شروع میکنن بعد با وارم ازدواج ماشین میخرن

پسر ک کسی رو بخاد می‌آید جلو

همسر اصلی ارشام تهرانی💍بیشتر تاپیک های من فانه🕊️🌱😹لذا عصبی نشید🧐

دوست داشتن برات نون و آب میشه؟ الان با این گرونی پسرا تا 30 هم نمیتونن خودشون رو جمع کنن بعد پسر 20 ...

آره ب خدا تو زندگی هزار تا بدبختی هست 

سالها خواننده خاموش بودم جدید نیستم   برای سلامتی خودتون و عزیزانتون تو این کرونا یه صلوات بفرستید   
دوست داشتن برات نون و آب میشه؟ الان با این گرونی پسرا تا 30 هم نمیتونن خودشون رو جمع کنن بعد پسر 20 ...

چی میگی

پسره از داهات میاد زن میگیره 

ب ی سال نشده ببین چ زندگی داره

همسر اصلی ارشام تهرانی💍بیشتر تاپیک های من فانه🕊️🌱😹لذا عصبی نشید🧐

ما اومدیم عکس ببینیما

من از تبار کوروشم* آزاده ای پر شورشم *پیکان تیر آرشم *خون رگ سیاوشم*من کاوه آهنگرم* تاب ستم نیاورم     از چرم پرچم ساختم* تا بر ستمگر تاختم*از غرب از ماد آمدم *از گلشن داد آمدم *ارژنگ پاک مادیم*من پارتیم اشکانیم* من شیر مرد پارسیم*موج خلیج پارسیم *اوج توان داورم* از شاه بیت خاورم* اعجاز نظم طوسیم* شاهنامه ی فردوسیم* آن روز ایران را ببین * برتر ز روم و مصر و چین* بسر شود این خاریم *زیرا که آریایی ام*معنی واژه " ایران " سرزمین آزادگان است . فردوسی در شاهنامه در باره خوی آزادگان ( ایرانیان ) چنین می سراید :تو با دشمن ار خوب گفتی رواست / از آزادگان خوب گفتن سزاست."ایران "یعنی سرزمین آریایی ها برگرفته از کلمه آریا یعنی نجیب و شریف.🧚‍♀️