2777
2789

بچه بودم خواب دیدم کراشم ازدواج کرده داشتم سکته میکردم 

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروز میخواستم پنهانی از شوهرم برم یه جا ولی خواهرزاده ام زنگ زد گفت دیشب خواب بد دیدم تو رو هیچی کنسل کرذم خواب #سمی

تا با تو خندیدم خود را خدا دیدی از نسل خاکی ها خودت را جدا دیدی

من همیشه تو خوابام یا دارم از ارتفاع میافتم یا ناراحتم و یه نقطه ی امن دارم که دریاست تو هر قسمت شهر باشم میتونم تهش برم سمت اون دریا،درصورتیکه کلا دریا دوست ندارم نمیدونم چرا نقطه ی امن خوابام دریاست

من همیشه تو خوابام یا دارم از ارتفاع میافتم یا ناراحتم و یه نقطه ی امن دارم که دریاست تو هر قسمت شهر ...

چرا یجوری شدم؟)

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولدمههه بخدا حامله نیستمم😂🥺

خواب مردن خودمو دیدم که داشتن تشییع جنازم میکردن.

بعد که دفنم کردن و همه رفتن داشتم از تنهایی غصه میخوردم ناراحت این بودم میگفتم عه من مُردم ؟همه که رفتن من تنها شدم همه ش چشمم به آخرین نفراتی بود که از سر قبرم برمیگشتن 

تو همون خواب خیلی دلم واسه خودم سوخته بود. 

حالاهروقت یادم میاد دلم ولسه اون صحنه و لحظه میسوزه .خیلی بود بود خدابه دادمون برسه واقعیش دیگه چجوره 

شاه رفته مملکت شاپور میخواهد چکار، کله ی بی مو گِل سرشور میخواهد چکار___آنکه سهم فارغ التحصیلی اش بیکاری است ، انتخاب رشته و کنکور میخواهد چکار___دزدها بارشوه چون از هر دری رد میشوند ، پس دم در افسر و مامور میخواهد چکار___زاهد ما حاصل انگور کشور را خرید ، یک مسلمان اینهمه انگور میخواهد چکار ___کشوری که هست در آن ساز و موسیقی حرام، در سرود ملی اش شیپور میخواهد چکار___هرچه میخواهد دلتنگت بگو شاعر ولی___خواندن یاسین به گوش خر نمی آید به کار