2777
2789
عنوان

نی نی یار

60 بازدید | 6 پست

چی شد؟😐😐😐😐تاپیک زدم در موردمذهبم نوشتمم ک تاپیک برا اهل سنت هست،قفلم کردم ک یهو دعوا و حاشیه نشه،ابدا هم اهانتی ب مذاهب دیگه نشد،ولی در کسری از ثانیه ترکید

چرااا واقعا😐🤔🤔🤔ی دلیل منطقی بیار 

ینی چی میترکه ،مگ سایت برا اهل سنت هم نیس،مگ صب تا شب بقیه از مذهبشون و..نمیگن اینجا؟؟؟

نمیدونم بخندمتاسف بخورم چیکار کنم

@niniyar_2      @niniyar_3     @niniyar_5     

کچی کورد🪷☘️پروفم عکس زیبای زنان کورد سربند و لباس کوردی هست♥️زنده باد همه ایراانیا♥️

@niniyar_3     @niniyar_2    @niniyar_5    

چرا جو میدین؟؟؟چرا تفرقه بیخود میندازیم وسط؟؟؟

تاپیکو برگردونین

کچی کورد🪷☘️پروفم عکس زیبای زنان کورد سربند و لباس کوردی هست♥️زنده باد همه ایراانیا♥️

ینی گل بگیرن سایتی ک نشه ی هم چین تاپیک درش زد،

گل بگیرن جایی ک حذفت کنن و بگن خفه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ینی گل بگیرن سایتی ک نشه ی هم چین تاپیک درش زد،گل بگیرن جایی ک حذفت کنن و بگن خفه

@niniyar_5   کارتون ب شدت غیر قابل منطقی و تفرقه اندازانست 

@niniyar_2   سلام،این کاربر ب چ حقی داره توسایت عمومی این الفاظ سیاسی رو ب کار میبره؟تو تاپیکی ک بودیم گزارش زدم رو کامنتاش ،دیدین و خوندین ک چیزی گفته نشده ک این جوری بگن،اومده تو تاپیکم اینو بهم گفته 😐😐😐تاپیک حذف شده هست و کامنتا مشخص

@niniyar_2 سلام،این کاربر ب چ حقی داره توسایت عمومی این الفاظ سیاسی رو ب کار میبره؟تو تاپیکی ک بودی ...

@niniyar_2    

@niniyar_2 سلام،این کاربر ب چ حقی داره توسایت عمومی این الفاظ سیاسی رو ب کار میبره؟تو تاپیکی ک بودی ...

سلام.برام گزارش بزنید تا رسیدگی کنم

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar