2777
2789
عنوان

حسادته یا حرفشون منطقیه

222 بازدید | 15 پست

یه شخصی الان مسیرش تا محل کارش 5 دقیقه،7 میره 2 تعطیل میشه، کارش راحت ولی حقوقش 14 تومن. 

یه شغل بهش پیشنهاد شده، مسیرش 1ساعت و نیم ولی سرویس داره، سختی کارش در حد شغل اولی، 5 صبح میره 6 عصر خونه ولی حقوقش تقریقا 4 برابر شغل قبلی. 

خواهر برادرش همشون وضعشون متوسط رو به پایین، و تاکید میکنن که نرو سر کار دوم و شغل اولی رو بخاطر مسیر و ساعت کارش از دست نده. از حسادته یا واقعا منطقیه حرفشون؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

ببین تو دختری، مسیر، و ساعت کار میتونن تورو فرسوده و خسته کنن. اگه نیاز مالی شدیدی نداری، و میتونی با همون ۱۴ تومن برنامه هاتو اجرا کنی و دلت راضی باشه، همون اولی رو بمون

اما نمیدونم حرف اونا از حسادته یا مثل من منطق

و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
واسه من نیست

اها

ببخشید

و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…

منم باشم شغل دوم، هر چی درآمد دارم هم چون شبا خونه هستم پس انداز میشه، در عرض یک سال میتونم یه ماشین خوب داشته باشم، اطرافیان هم میگم فقط 4، 5 سال این کار رو دارم تا پس اندازه معقولی داشته باشم 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
2809