2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من فقط یه زوج خوشبخت تو عمرم دیدم

دخترعموم و پسرعموم از بچگی باهم بزرگ شدن

دخترعموم یه سال بزرگتر بود و هیچ کس فکرشم‌نمیکرد اینا همو بگیرن

خانواده هاشون باهم صمیمی بودن

یه جا همو پسندیدن برا ازدواج

الان بعد ۸ سال زندگی و یه بچه، هنوز خیلی شادو شنگول  ومهربونن

دوستم باعشق ازدواج کرد ولی اصلا زندگی خوبی نداره

حداقل منیکه ک خیلی بهش نزدیکم میدونم پشت اون ظاهر خوشبخت و خوشحالشون زندگیشون چطوره

اما خب بخاطر همون علاقه داره تحملش میکنه

من سنتی ازدواج کردم

با کسیکه از بچگی دوستم داشت، منم مشکلات خاص خودمو دارم 

ب نظرم بستگی به انتخابت یعنی اون شخص داره حالا چ با عشق چ منطقی

اگر اون ادم مناسبی باشه برات، کم کم بهش علاقه هم پیدا میکنی و احساس خوشبختی میکنی و خب چی از این بالاتر؟

اگرم از قبل دوستش داشتی و حالا با عشق ازدواج کردید و مناسب هم باشید بیش از قبل احساس خوشبختی میکنید

ادمی که انتخاب می‌کنی خیلی مهمه

خانوادش خیلی مهمه

ی خانواده بد، میتونن ی تنه کل زندگیتو نابود کنن حتی اگر تو و طرف مقابل باهم تفاهم داشته باشید

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒

من با عشق نبود ولی یه برهه ای از زندگیم واقعا احساس خوشبختی میکردم هنوزم اگر یه سری مشکلات نبود بازم خداروشکر احساس خوشبختی میکردم زندگی باعشق خیلی خوبه ولی سنتی هم ممکنه خوب بشه

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮

ما باهم دوست بودیم، زندگی انقد مشکلات داره دیگه به اونش فکر نمیکنی با عقل بهتره مخصوصا پول باشه اونی که میگه پول خوشبختی نمیاره چرت میگه، وقتی عاشقی نمیفهمی شغل خوب چیه، پول چیه، امکانات چیه رفاه چیه ولی با عقل تصمیم بگیری اولویتت میشه شغل و پول که بهترع

من ازدواج بدون عشقو خریت محض میدونم اصلا تو کتم نمیره ازدواج سنتی واقعا برام خنده داره خودم از ۱۳ س ...

الان اگه یه گوشی بخوای بخری،اول باید پولشو بدی،بعد پلمپشو برات باز میکنن.

وگرنه اگه اول باهاش کار بکنی،شاید نخریش

ازدواجم همینه.ساختنه نه داشتن.

اینکه آدم با ده نفر معاشرت بکنه برای انتخاب عشق،بعدها مقایسه به ارمغان میاره

الان اگه یه گوشی بخوای بخری،اول باید پولشو بدی،بعد پلمپشو برات باز میکنن.وگرنه اگه اول باهاش کار بکن ...

عشق مهم ترینه  دقیقا عین همون گوشیه  سنتی گوشی پلمپیه که شاید ببری خونه ببینی از کارخونه مشکل داره ولی اونی که باز کردی دیدی جلوش مطمئن هسی یا عین هندونه ای به شرط چاقو هس