2777
2789
عنوان

شوهرم اجازه نمیده کار بکنم

233 بازدید | 15 پست

بااینکه رفتم دانشگاه 

پدرم پول خرجم کرده برای آیندم 

شوهرم میگه صدسال نمیزارم کار یا استخدامی شرکت کنی.

کیا مثل منن 

البته یه پسر سه ساله دارم فعلا کار کردن نشدنیه

قبل از ازدواج درباره اش صحبت کرده بودید؟

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا درک نمیکنم قبل ازدواج مغزتون کجا بود که به این مسائل فکر کنه؟ زبونتون کجا بود که درموردش با نامزد یا خواستگار با هرکس دیگه ای که قراره همسرتون بشه صحبت کنید؟

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم
نه رسم نداریم دختر وپسر قبل عقد باهم حرف بزنندیگه بعد عقدم زشته طلاق بگیری

اینجوری که همه راه‌ها بسته ست

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
پس با این مردسالاری که اونجاست کاری از دستت بر نمیاد. کار آنلاین بکن. رزین یا ظرف سرامیکی بساز انلای ...

وای یبار شماره دادم خانومی توپارک باهم نشسته بودیم 

خیلی خانم خوب ومحترمی هم بود 

آمدیم خانه شماره مو شکست رفت یه خط دیگه برام خرید میگفت اشتباه کردی شماره دادی خدا میدانه اون خانم چکاره س ....عکس میزاری پروفایل میبینه ازاین حرفا 

وای یبار شماره دادم خانومی توپارک باهم نشسته بودیم خیلی خانم خوب ومحترمی هم بود آمدیم خانه شماره مو ...

اوه اوه فکر کار بیرون نباشی اعصابت راحت تره. بذار خودش پول در بیاره الکی خودتو پیر کنی برا کی 

واقعا درک نمیکنم قبل ازدواج مغزتون کجا بود که به این مسائل فکر کنه؟ زبونتون کجا بود که درموردش با نا ...

باور کن رسم نداریم تا قبل عقد باهم هیچچچ حرفی بزنیم 

اگه حرف بزنیم میگن دختره همه فن حریفه بدرد نمیخوره نه به داره نه به بار میخاد با پسره بره😂😂😂😂😂😂😂