2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آخرین قبض ما یک و خرده ای آمد برای تابستان 

آره طبیعیه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

اخه همسایمون ۶۰ تومن اومده اونا مصرفشان خیلی بیشتر از ماعه

60 تومن غیر طبیعیه باید شک کرد

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

ما ۱۰۰ و خورده ایماشین و اتو هم مصرفم بالاست

اخه نصف ماه نبودیم مسافرت بودیم بعد قبض همسایه ۶۰ تومن اومده اونایی که مصرفشون دو برابر ماعه میگم نکنه قبضا جابه جا شده😑

خیلی زیاده واقعا برا برق .برای ما از اردیبهشت تاحالا هیچ پول برق نمیاد ۴ ماهه تو اینکی خونه هم اومدیم بازم پول برق نمیاد .هربار میخوام قبضا رو پرداخت کنم واسه برق صِفره 

چندبار برای شوهرم پیامک اومده بخاطر پاداش مصرف صحیح و همچین چیزی یعنی بخاطر کم مصرف کردن فکر کنم صفر میشه

شاه رفته مملکت شاپور میخواهد چکار، کله ی بی مو گِل سرشور میخواهد چکار___آنکه سهم فارغ التحصیلی اش بیکاری است ، انتخاب رشته و کنکور میخواهد چکار___دزدها بارشوه چون از هر دری رد میشوند ، پس دم در افسر و مامور میخواهد چکار___زاهد ما حاصل انگور کشور را خرید ، یک مسلمان اینهمه انگور میخواهد چکار ___کشوری که هست در آن ساز و موسیقی حرام، در سرود ملی اش شیپور میخواهد چکار___هرچه میخواهد دلتنگت بگو شاعر ولی___خواندن یاسین به گوش خر نمی آید به کار 

60 تومن غیر طبیعیه باید شک کرد

میگم شاید قبض اونا با ما جابه جا شده میشه؟ آره برای اونا خیلی کمتر اومده ما این ماه نصف ماه رو مسافرت بودیم اصلا مصرف نداشتیم شاید برای ما بوده اشتباهی کردن