2777
2789

خواب دیدم با دوستم داشتیم می‌رفتیم جایی یهو آسمون تیره شد مثل طوفان و کسوف همه فرار میکردن.

همه دنبال هواپیما بودن که سوار بشن ولی یه هواپیما بلند شد نتونست و پیچ‌ خورد مثل گردباد و نیست نیست ...

با خودم گفتم من که راهم یک ساعت پیاده س چرا آخه منتظر هواپیما هستم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من یه مدتی توی علم تعبیر خواب تحقیقات میکردم و بهش وارد هستم این خواب ها تعبیری نداره حاصل اضطراب ، تغییر جای خواب ، تغییر آب و هوا و خیلی چیزاست که کاملا طبیعیه

در ضمن شما رهبر یا رئیس جمهور یا نمیدونم وزیر ج.ن.گ نیستی که اینا بهت الهام شه و تعبیرش ج.ن.گ باشه

همه آدم ها، شایسته یک زندگی خوب هستند، بیا و به تقسیم این موهبت، کمک کن 👑🦅❤️‍🔥 راه ارتباطی با من در قسمت درباره ی من پروفایلم هست.

من یه مدتی توی علم تعبیر خواب تحقیقات میکردم و بهش وارد هستم این خواب ها تعبیری نداره حاصل اضطراب ، ...

ممنون عزیزم بابت راهنماییت ...ولی خب درسته وزیر جنگ نیستم اما خب لزوما فقط به وزیر جنگ الهام نمیشه همه چی