2777
2789
عنوان

لطفا بچه هاتونو درست تربیت کنید

337 بازدید | 29 پست

روی صحبتم با همه نیست فقط اونایی که خیلی بچه هاشونو بد تربیت کردن...

امروز تو دبیرستانمون یه اقای اتش نشان اومد یکم درباره اتش سوزی و کپسول اتش نشانی و..توضیح بده فکنم نزدیک 40 سال یا بیشترم میخورد باشه

سال دوم و سوم بهتر بودن ولی این سال اولا اینقدر حرفای زشت و بد زدن  که نگو خیلی رو دار و پرو و واقعا بی تربیت هستن بعضیا

اقاهه داشت با میکروفن حرف میزد سال اولی ها صف جلو نزدیکش بودن مثلا این داشت حرف میزد وسط حرفش میگفتن اقا بینیتو عمل کردی یکی دیگه میگفت اقا مواظب باش از رو سکو نیوفتی یکی میگفت مفتی اومدی اینجا حرف بزنی یا پولی و...

یه عالمه حرف بی ادبیه دیگه هم زدن که تو سایت نمیشه بگم مرده هم تازه شروع کرده بود به حرف زدن اعصابش خورد شد میکروفونو داد دست مدیرمون بی خدافظی سریع از مدرسه رفت بیرون ینی من بجا اون بچه ها خجالت کشیدم چقدررر بعضیا بی شخصیتن

مدیرمونم کاری نداشت بهشون اونوقت کافیه یکی مقنعه از سرش بیوفته میشورتش میزارتش کنار ولی واسه این موردا نه

واقعا پدرو مادره اینا کین ؟ مگه یه ادم چقدر میتونه بی شعور باشه؟ اصلا جنس مذکر میبینن دیوونه میشن حالا خوبه هم سن باباشونم بود.

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نسل جدید نمیدونم چه نونی خوردن اینجور شدن البته نه همشون

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

کلاس اول رو نباید میوورد اصلا

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
کلاس اول رو نباید میوورد اصلا

ساله اول 

منظورم دهم ها هستن

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

اکثر بچه ها خیلی بی تربیت شدن. همینجا هم دقت کنی خیلی نمونش مشهوده. الفاظ زشت ر ید م   و  شا شیدم و  گو ه خوردی و... میبینیم از کامنت اکثر کاربرا میاد بیرون. خیلی عادی شده

آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.».   از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی
ساله اول منظورم دهم ها هستن

😬😬😬😬

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
بعضیا فقط زاییدنشو بلدن. دیگه با تربیتش کاری ندارن

اره ولا