2777
2789
عنوان

کسایی ک اول سز کردن بعد طبیعی بیاید

102 بازدید | 11 پست

من ۶سال پیش سزارین کردم الان میخوام طبیعی کنم .

شکمم احتمال داره بعداین همه سال بخیه هاش باز بشه؟

واینکه پیشنهادمیدید اینکاروبکنم یانه؟

نه زیر۱۰ سال خطرناکه

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تا ده سال بعد از اولین عمل نمیتونی طبیعی بیاری البته من اینطوری شنیدم. من دوبار سز کردم

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
اخه شنیدم بعد۵سال میشه.سزارین کردم خیلی اذیت شدم میگن طبیعی فوقش یکی دوروزه دردش

سزارین برو بیمارستان خصوصی دکتزخصوصی بخیه جذبی خیلی برات راحتتر 

نه زیر۱۰سال خطرناکه

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤
از دکترت بپرس اینجا کسی نمیتونه بهت کمک کنههرکسی نظر یا شنیده های خودش رو میگه

اخه خیلی ازدکترهاازبس مغروزن و فکرخودشونن و بی فکرن واقعا. موقعه زایمانم فشارم۱۴بوددکترم میگفت طبیعی زایمان کن درصورتی ک برای قلب بچه خطرناک بودوممکن بودهرلحظه وایسه.

میگفت اگه چیزی بشه اتاق عمل اماده اس.درصورتی ک ب این فکرنمیکرد ک ی درصدممکنه نتونم نجاتش بدم بچه رو.

گفتم شایدبچه هاتجربه اش روداشتن.واسه همون تاپیکش روزدم.

اخه خیلی ازدکترهاازبس مغروزن و فکرخودشونن و بی فکرن واقعا. موقعه زایمانم فشارم۱۴بوددکترم میگفت طبیعی ...

کدوم شهری

اگه تهرانی برو پیش خانم دکتر سیما رضایی هم بیمارستان مردم ، مادر، نیکان و ساسان هست. خیلی دکتر خوبیه من تصمیمم طبیعی بود من رو که اون زمان معاینه کرد گفت بچه پایین نیومده طبیعی برات اصلا خوب نیست سزارینم کرد بعد از اینکه شکمم رو باز کرد خیلی تعجب کرد گفت من جفت اضافه دارم که سر راهی بوده و امکان نداشت بتونی طبیعی به دنیا بیاریش متاسفانه سونوگرافی نشون نداده بود خدارو شکر منم به دکتر زنان اعتماد کردم و سزارین کردم.