2777
2789

پایم خوب نیس زیاد تو این ۶ ماه با ساعت مطالعه ۱۱ ۱۲ ساعت میشه پرستاری ازاد منطقه ۳ قبول شد؟

رتبه ای حدود ۲۰ تا ۲۳ هزار 

لایک نکن.

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بخای بشه میشه منم از اواخر مهر شروع کردم روزی میانگین ۱۰ ساعت میخوندم پشت کنکوری بودم پرستاری دولتی اوردم

قاتل پادشاه داد زد مردم آزادین...فهمیدم که بی معنیه مفهوم آزادی🫠
پایتون خیلی قوی بود؟یعنی الان ک ۸ ابانیم دور نیس تا اردیبهشت؟

بجز فیزیک بقیه پایم صفر بود 

چرا اردیبهشت از تیرم غافل نشو من با اینکه همه درسارو خرداد ترمیم داشتم و زیاد نرسیدم تست بزنم ولی تراز تیرم ۶۰۰ تا بیشتر از تراز اردیبهشتم بود

قاتل پادشاه داد زد مردم آزادین...فهمیدم که بی معنیه مفهوم آزادی🫠

یه چیزی میگم امیدوارم مثل من نباشی من یه سال پشت کنکور موندم و قبول نشدم میخوای بدونی چرا؟

چون همش درگیر مجازی بودم! 

به اسم درس هی نگران بودم و خودمو گول میزدم که فلان منبع باید باشه حتما یا فلان جور کتاب!

هربار هم میگفتم میشه تو 12ماه؟میشه تو فلان چقدر زمان..

همش درگیر تایید و پرسش از دیگران بودم و خودمو مسخره میکردم!

اخرشم نخوندم

بجز فیزیک بقیه پایم صفر بود چرا اردیبهشت از تیرم غافل نشو من با اینکه همه درسارو خرداد ترمیم داشتم و ...

کل یازدهم و دوازدهم ترمیمه بعدشم دیگ فرصتی برای مرور نیس شیش تیر امتحانه🫠پس فقط تنها امید به اردیبهشته

لایک نکن.

بشین بخوناگه میخوای واقعا قبول شی این گوشی رو پرت کن توی اشغالی!از نت و اینا دور شو...به خدا قبول نش ...

منم سالای قبل همین مدلی بودم دقیقا ک گفتین ولی امسال دیگ فرق داره

تلنگر خوبی بهم زدین خدا خیرتون بده ممنونم ازتون❤️

لایک نکن.

بشین بخوناگه میخوای واقعا قبول شی این گوشی رو پرت کن توی اشغالی!از نت و اینا دور شو...به خدا قبول نش ...

دور از جون شما و روی ماهتون 

ولی واقعیتش همینه تلاش مستمر تماااااااام

مامان خانم مهندس و آقای دکتر هستم.عاشق خدا,طبیعت,موسیقی,شعر و ادبیات ام