2777
2789

جوشوندمم دوسع قاشق ماست ریختم تو شیر بعدش روشو با پتو دستمال پوشوندم فردا صبح میشه بزارم یخجال خراب نشه؟؟؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عاره فردا خودشو میگیره بعد بزار یخچال خوب سرد که شد استفاده کن قبلش هم نزن که شل میشه

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀
آره درسته دیگه فقط بعد جوشوندن گذاشتی به دمای محیط برسه؟

داغ بود دیگ ولرم شد سرد شد بعد ماستو ریختم هم زدم درشو گزاشتم الان گزاشتم پذیرایی س چارتا دم کنی پوشوتدم روشو 

وقتی جوشید باید بزاری ولرم رو به گرم بشه بعد ماستی که میخوای بزنی بهش ، اول اون ماست خوب هم بزنی با قاشق بعد به شیر اضافه کنی و قاطی کنی ، بعد روش بگیری و حسابی گرم نگهش داری به مدت چهارساعت بعد خیلی آروم بزارم یخچال تا چند ساعت که حسابی خنک بشه بعد استفاده کن

داغ بود دیگ ولرم شد سرد شد بعد ماستو ریختم هم زدم درشو گزاشتم الان گزاشتم پذیرایی س چارتا دم کنی پوش ...

درسته الان نباید بذاری یخچال همون صبح بذار یخچال.نوش جان 

خواهشا عقده ای ها ریپلای نکنن حوصله بگو مگو ندارم مرسی اه
بله

اگر دماسنج بذاری بین 45 تا 50 ماست بزنی بهترینه .بار بعد یه کلمن کائو چویی بذار چند لیتر آب گرم و ظرف ماست با هم بذار تدی کلمن یخ که شد بذار یخچال 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم .                      

حالا اگه میخوای ماست چکیده بشه . فردا که ماست‌هات درست شد بریزشون توی یه پارچه یا کیسه نخی سرشو گره بده و از یه جایی آویزونش کن زیرش یه ظرف بزار . آب ماست قطره قطره میریزه توی ظرف بعد از چند ساعت آب ماست توی کیسه تموم میشه و تبدیل به ماست چکیده میشه ... و اون آبی که ریخته بود ازش توی ظرفی که زیر کیسه ماست گذاشته بودی اگه زیاد جمع شده بود میتونی بریزی توی یه قابلمه کوچیک و بزاری روی شعله گاز و تند تند هم بزن تا وقتی که سفت بشه . وقتی سفت شد میشه قرقروت😊