2777
2789
عنوان

کاش هیچوقت عاشق نمی‌شدم

317 بازدید | 8 پست

بچه ها خواستگار دارم دوره ی آشنایی قرار شد داشته باشیم 

من بعد کسی که عاشقش بودم یه آدمی خدا فرستاد تو زندگیم که واقعا خیلی دوسش داشتم و واقعا حاضر بودم برای همه کار کنم اونم آدم بشدت با شخصیتی بود با درک خیلی هوام و داشت همیشه می‌گفت من یه سری اخلاق بد دارم که تو فکر نکنی همه چی تمومم و خیلی بهم تو شناختن خودم کمک کرد بقول خودش منو بزرگ کرد و واقعا هرچی شخصیت سالم ودختر منطقی و تلاشگری دارم مدیونش هستم تا ابد دعاش میکنم زندگی مو رنگ و جلا داد ولی یه سری موضوع پیش اومد نشد :) 

خلاصه این خواستگاره درسته یه سری اختلاف باهم داریم که بعضیاشون نمیتونم تحمل کنم اما بازم هرکار میکنم اون دو نفر و نمیتونم فراموش کنم :) بخدا که عذاب میکشم بچه ها قلبم دیگه فقط با تنها موندن و تلاشکردن آروم میشع که ورزشم و ادامه بدم دوباره کنکورم و سفت بچسبم اگر نشد نرسیدم بازم تلاش کنم که جواب زحمات پدر مادرم و بدم آخرش اینکه تنها میمونم یا میپرسم به بالا سری خودم و پاک نگه میدارم که اونی که دلم میخواد سر راهم بیاد:))) واقعا حس بدی دارم 

عزیزم فقط میدونم کسی که خدا قسمت آدم کنه بدون اینکه بفهمی چیشده سر راهت قرار میگیره و مهرشو تو دلت میندازه به شرطی که بخاطر خدا اون دو نفرو فراموش کنی خدا یکی بهترشو برات در نظر میگیره مطمئن باش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلت اتوبان بوده؟

من با عشق سابقم تو رابطه نبودم و نخواستم ولی این آقا خیلی اتفاقی اومد داخل زندگیم و اومدنش بی دلیل نبود و خاستگارم هم به اجبار خانواده دارم دوره آشنایی سپری میکنم متاسفانه بابت لحن و کلمات بی ادبانت و قضاوتت

خانواده که نه ولی امیدوارم خودت به داد خودت برسی

عزیزم فقط میدونم کسی که خدا قسمت آدم کنه بدون اینکه بفهمی چیشده سر راهت قرار میگیره و مهرشو تو دلت م ...

دورت بگردم من ممنون از حرفای مثبتت 

دعا کن اونا از یادم برن:) ممنون ازت

دورت بگردم من ممنون از حرفای مثبتت دعا کن اونا از یادم برن:) ممنون ازت

منم تقریبا یه همچین شرایطی رو گذروندم ببین عزیزم اونا اصلا عشق نیست بخدا یه دوره بوده که گذشته...مبادا بخاطر یه سراب دریارو از دست بدی! شاید هر کس میاد تو زندگیت داری با اون دو نفر مقایسه میکنی این اشتباه محضه حتی اگه یه آدمو ۲۰ سال هم بشناسی بازم وقتی زیر یه سقف میری ابعاد دیگه ای ازش رو چه خوب چه بد میبینی...مبادا از اون دو نفر واسه خودت اسطوره بسازی 

شاید کسی که الان خواستگارته قسمت و سرنوشتت باشه پس به جای گذشته به آینده فکر کن‌...ازدواج خیلی سخته ولی عشقی که بعد ازدواج به وجود میاد خیلی قشنگ تر از این حرفاس

این پسره ،که تاپیک زده بودی پسر عموی مامانت اون چیشد؟اونو که خیلی پسندیده بودی دخترررر

امشب یه سری چیزا بود که واقعا میتونم تو آینده به مشکل میخورم‌اگر من کنار بیام بچه هام ادیت میشن 

علاقه ای به مستقل شدن دختر نداره من این زندگی و نمی‌خوام چون میدونم دختر. وقتی از خانواده حمایت میشه تا مستقل بشه چه حس با ارزشمندی داره این فقط میگه تو خونه من زن باشه حتی برات خدمتکار بخای بیارم فقط زن تو خونه خانومی کنه و از این حرفا و تمایل داره شهرستان بمونه من بچه شهرم خانواده ام بزرک شده تهرانم این آقا چون سالمه و خیلی تلاشگره دارن بهم اصرار میکنن وگر نه کیس مناسب و خیلی خوبیه برای ازدواج ولی برای من نه

منم تقریبا یه همچین شرایطی رو گذروندم ببین عزیزم اونا اصلا عشق نیست بخدا یه دوره بوده که گذشته...مبا ...

درسته حق با شماست 

خیلی ممنون بابت حرفای قشنگت