2777
2789
عنوان

کسی از وام ویپاد اطلاع داره

105 بازدید | 20 پست

من هفته پیش وام گرفتم

اگه الان قسطش رو بدم میتونم فوری درخواست وام دو تومنی بدم؟ یا باید یک ماه کامل بگذره؟

به ارواح جدم کاربری دست دو نفره وگرنه اینقدر احمق نیستم که تاپیک هایی بزنم که زمین تا آسمون مغایرت دارن:/

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همون لحظه که کامل تسویه کنی

بلافاصله میتونی وام جدید بگیری

من تا 4 میلیون گرفتم اینطوری بوده

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

برا مبلغ بالاتر باید ۱۴روز از گرفتن وام اولی بگذره

وام یه تومنی گرفتم

الان می‌خوام دو تومنی بگیرم

الان به تومنی رو تسویه کنم نمیشه فورا دو رو فعال کنم؟؟

به ارواح جدم کاربری دست دو نفره وگرنه اینقدر احمق نیستم که تاپیک هایی بزنم که زمین تا آسمون مغایرت دارن:/
همون لحظه که کامل تسویه کنیبلافاصله میتونی وام جدید بگیریمن تا 4 میلیون گرفتم اینطوری بوده

ممنون گلم 

عزیزم منم راهنمایی می‌کنی چیکار کنم برا یک تومن چقدره قسطش

اگه اشتباه نکنم تو چهار تا قسط میتونی پرداخت کنی

میتونی

یه سوال دیگه

واسه بازپرداخت مرحله ای تو چهار مرحله میشه تسویه کرد درسته؟؟

فاصله هر مرحله یک ماهه؟

اگه قسطش رو کامل پرداخت کنی اره میتونی...البته ده روز بعد از گرفتن وام

یه سوال دیگه

واسه بازپرداخت مرحله ای تو چهار مرحله میشه تسویه کرد درسته؟؟

فاصله هر مرحله یک ماهه؟