kherseshokolati مدیر استارتر عضویت: 1402/10/11 تعداد پست: 782 عنوان سلاممم سلاممم کسی اینجا کتاب غیر درسی میخونه 39 بازدید | 5 پست میاید یه چنل بزنیم هر شب گزارش بدیم که یه فصل از کتابو خوندیم؟ من تکه هایی از یک کل منسجم رو دارم میخونم عشق، زد ضربه بمن، اسموونا رو دودی کردم، نگاهم رو ب ماه، میچکه اشکم چرا، د، قلبم باید بی حس شه، این زندگی پر درده 1403/08/07 | 11:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kherseshokolati مدیر استارتر عضویت: 1402/10/11 تعداد پست: 782 آره عزیزم من فعلا نبرد من و میخونم درباره چیه؟ روانشناسیه؟ یا رمان ایناست؟ من تلگرام دارم فقط اونجا چنل بزنم؟ هر چند فکر نمیکنم کسی زیاد کتاب بخونه الانا:)) عشق، زد ضربه بمن، اسموونا رو دودی کردم، نگاهم رو ب ماه، میچکه اشکم چرا، د، قلبم باید بی حس شه، این زندگی پر درده
مادامmوب عضویت: 1403/07/13 تعداد پست: 644 درباره چیه؟ روانشناسیه؟ یا رمان ایناست؟ من تلگرام دارم فقط اونجا چنل بزنم؟ هر چند فکر نمیکنم کسی ... اره واقعا اگرم بخونن بیشتر پی دی افه نبرد من زندگی نامه هیلتر از زبون خودشه زمانی که تو زندان بوده این کتاب و نوشته کاربر قدیمی
kherseshokolati مدیر استارتر عضویت: 1402/10/11 تعداد پست: 782 اره واقعا اگرم بخونن بیشتر پی دی افه نبرد من زندگی نامه هیلتر از زبون خودشه زمانی که تو زندان بوده ا ... پس همینجا اخر هر شب تگ میکنین منو به هم گزارش بدیم و...؟ خودمم یادم باشه تگتون میکنم حالا شاید یادم شه یه درصد ولی حتما هر شبو ان میشم:) عشق، زد ضربه بمن، اسموونا رو دودی کردم، نگاهم رو ب ماه، میچکه اشکم چرا، د، قلبم باید بی حس شه، این زندگی پر درده
مادامmوب عضویت: 1403/07/13 تعداد پست: 644 پس همینجا اخر هر شب تگ میکنین منو به هم گزارش بدیم و...؟ خودمم یادم باشه تگتون میکنم حالا شاید یادم ... باشه عزیزم آخر شبا میام داخل همین تاپیک کاربر قدیمی