2777
2789

۲۷ سالمه 

یک ساله تو عقدم

شوهرم از ۶ صبح میره تا ۶ شب

۱۵_۱۶ درآمدشه...ولی قسط و قرضمون زیاده سهم وسایلشم باید بگیره

پدرم فوت شده.امروز مامان و دو تا داداشام بهم گفتن یا دیگه برو خونه خودت یا برو سر کار خرجی خودتو در بیار( اجاره و قبض و خورد و خوراک)

سهم الارث ناچیزم که از پدرم رسیده بود تو ۱۷ سالگی ، چون صغیر بودم مادرم قیمم بود سهم الارث منم داد دست داداشم که کار کنه و خرجیمونو بده.اون پول که باد رفت.الانم که مجبوره خودش کار کنه و ‌خرجیمونو بده منت میذاره و ب نظرش از سر لطفه خرجی دادن

نه شرایط خونه خودمو رفتن دارم 

نه خونه مامانم دیگه با مسائلی که امروز پبش اومد میتونم بمونم

موندم چه کار کنم

دوستم ندارم خانواده همسرم یا همسرم بویی ببرن از این شرایط و مسائم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیخواد انقد واضح به همسرت توضیح بدی که جریان چیه😐

ولی با وجود کم و کاستیها خودتونو جمع و جور کنید برید سر خونه زندگیتون.

اونجا دوتایی کار کنید و مطمئن باشید بهترین زندگی رو میسازید

✔️زندگی پر از انتخاب است و من شادی را انتخاب کردم.

خب بنظرم برو کار کن خرج خودتو بده 

جنگ کردن تو این شرایط اصلا به نفعت نیس

اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 

یا بهش بگو مراسم نگیرید یا خیلی کوچیک همون هزینه رو بزاره بهت تو جهیزیه کمک کنه اگر میخوای حسرت لباس عروس به دلت نمونه فقط برو اجاره کن و ارزش‌های معمولی برو چند تا عکس بگیر وهزینه های اضافی مثل تالار وشام و پذیرایی رو کم کنید

نمیخواد انقد واضح به همسرت توضیح بدی که جریان چیه😐ولی با وجود کم و کاستیها خودتونو جمع و جور کنید ب ...

تا موقعی کا خودمون جمع و جور کنیم چا کار کنم ب نظرت؟

حتی اگه ما یک ماه دیگه بریم خونمون ، من این یک ماه رو چکار کنم

ببین کار به خانواده ات ندارن به نظرم برو سر کار دلیلی هم بیلر برای شوهرت قانع بشه مستقل باش حتی یه ...

نزدیک یک ساله در به در دنبال کاریم که شوهرم بذاره

کاری که اون بذاره هم پیدا نمیکنم

شرایطی گذاشته که نمیتونم کار پیدا کنم

خب بنظرم برو کار کن خرج خودتو بده جنگ کردن تو این شرایط اصلا به نفعت نیس

نزدیک یک ساله در به در دنبال کاریم که شوهرم بذاره

کاری که اون بذاره هم پیدا نمیکنم

شرایطی گذاشته که نمیتونم کار پیدا کنم